Friday, May 13, 2016

Cekodok Pisang Sedap


Hi Korang...
Dah sarap?jemput sarap meh..cekodok pisang je..aku xde selera la pagi ni...biasa la bila mood swing every month ni mmg mcm ni...masalah nak cari makan..hihihi..jangan ada yg berjangkit macam aku..nak buat sarapan or bekal sendiri macam malas plak kan..so ko makan je la apa yg ada SA...jangan banyak bunyik...

Jemput makan korang....


11 comments:

  1. Cengkodok pisang...memang sedap...makan hangat2..wah best.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum kak suria. JM satu pinggan pun tak cukup tue.

    singgah pagi http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. klu pekena ngan kopi panas sedap ni kan

    ReplyDelete
  4. lama dah tak makan cekodok pisang.. selalunya kalao beli pisang, tak sempat nak habiskan, dah lembik tu terus wat cekodok

    ReplyDelete
  5. cekodok pisang kalau yang besar memang sedap...

    ReplyDelete
  6. Singgah pagi..
    yela...rasa mcm dah lama x makan cekodok pisang....
    nie yang teringin nak buat nie...

    ReplyDelete
  7. nampak sedap tapi saya kalau pagi kena breakfast heavy skit..kalau tak nanti tak sampai tgh hari dah takde tenaga...hahahah

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. sedap makan cekodok pisang panas panas.

    ReplyDelete
  9. lama tak makan cekodok pisang. kalau beli kat kedai bukannya semua tempat best, ada yang extra tepung so rasa tepung je tak rasa pisangnya -_- yummy sedapnya makan panas panas

    ReplyDelete
  10. Cekodok pisang.. kawankan dengan kopi o atau teh o memang best..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah