Thursday, May 19, 2016

Melbourne Dalam Wish list, FM Dah Ada Di Tangan

Hi Korang....


Ahad lepas adik blogger tersayang bg FM Dari Aussie ni ..member baru balik Dari Melbourne.. Best giler kot...ntah bila nk sampai ke sana...sinonim dengan kangaroo so Melbourne masih dlm wish list...ntah bila nak sampai..simpan duit....simpan duit...
Special thanks to Sally...eh sapa Sally ni


Nak kenal?


Follow tau...jangan tak follow


16 comments:

  1. eh lieya ade fm ni along...tergantung di dinding opis daku ni..tenung2..jampi2 ..mane tau ade jeki ke sane plak heheheheeheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom kita jampi sama2 jom..mana tau cepat plak leh pergi

      Delete
  2. moga impian jadik kenyataan ekk SA.
    kumpul duit.
    aida ada jugak fm aussie.
    kak ipar ada di sana, PR sana.
    kaki ajer lom jejak aussie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaa...nanti leh la mintak dia jd tour guide kan..jom Aida...

      Delete
  3. semoga termaukbul wishlist akak!

    ehhh giler tak kenal dak sally?? nak kene carutsss?? kekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaha...x memasak kena caruts kalau x kenal

      Delete
  4. My ibu every year pergi melbourne, takpernah bosan katanya! hehe
    farrah doakan akak de rezeki lebih supaya dapat rasai keluarbiasaan australia :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaaaa bestnyaaa.....nak kawan ngan IBU leh x?

      Delete
  5. Aminnn!! Ena pun teringin nak pergi sana.. tapi inshaAllah lepas habis belajar nanti.. time belajar ni payah...

    ReplyDelete
  6. Ohh... kakak tahu SA boleh aje sampai cuma nak dengan tak nak aje.
    Kelak honeymoon pilih ajelah ke sini - cakap kat buahati tu:)

    ReplyDelete
  7. nak gi gak..tapi, tak tahu bila hahahaha

    ReplyDelete
  8. tak pe kak, berangan dulu tak salah..mana la tau kan..

    ReplyDelete
  9. Dah lama tak ke blog sally..nak singgah la ...:)

    ReplyDelete
  10. Kalau SA pergi sana nanti tolong belikan FM untuk Bonde yea hi hi hi..

    ReplyDelete
  11. SA, u nak g sana.. ai nak ikut.. walau bukan wishlist ai.. ;)

    ReplyDelete
  12. akak pon selalu gak berangan nak tengok kangaroo...tapi ntah bila yg dapat peti tu hanya Allah je yg tahu...berangan kan free...kikiki...rezeki le tu dik kite sebagai pembakar semangat gituuuu... :p

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah