Friday, May 13, 2016

Ini Menu Last Week...

Hi korang...
Rasanya menu minggu lepas aku tak share lagi kat sini...memang takde rasanya...sib baik aku tak delete...ni menu yang ada Sabtu Ahad lepas...sorry gambar bercampur-campur...tak ikut susunan...malas plak aku nak upload balik...korang tgok jer la ye apa yang ada..aku terangkan sat persatu nanti...last week kan hari Ibu...aku tak pernah sambut pun...hari- hari adalah hari ibu kan...well..kitorang masak jer la kat umah....


cekodok udang kertas..udang for sure tak nampak ada dalam tepung tu la....


Sawi putih goreng campur udang kertas...


tongkeng ayam goreng garing


Ayam berlada ( lauk mak)


Lamb Grill...


Kari Kambing


kasik zoom skit sebab aku dah expert masak kari kambing...

Alhamdulillah...
Lepak dengan family ramai- ramai walaupun tak complete...Ahad tu mak dah mula kurang sihat...membawak sampai ke pagi Isnin...last2 hantar spital dan warded...terus dapat tau mak punya paru- paru dijangkiti kuman...anak- anak buah aku baru elok demam, adik ipar pun demam...mak plak antibodi dah tak kuat...terus berjangkit...Alhamdulillah sekejap je mak warded...sekarang dah getting better..berehat kat umah sementara tunggu warded kat IJN minggu depan 22hb...

5 comments:

  1. alaaaaaa , semuanyyaaaa sedappp.

    ReplyDelete
  2. Sedap nya makanan sedap sedap, cekodok tu nak buat malam ni. Hehehe :D

    ReplyDelete
  3. ayam berlada lauk favourite tu.

    semoga mak akak kembali sihat. Aaminnn...

    ReplyDelete
  4. uishh kari kambing tuuu. hehhe

    semoga mak Akak cepat sihat ye. aminnn

    ReplyDelete
  5. tongkeng !!! feveret aida :)
    tapi jarang makan. mr.asben tak kasik selalu makan ha ha ha...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah