Monday, May 23, 2016

Giveaway Fridge Magnet Lombok By Mialiana.com

Hi korang...
Sambil aku tunggu mak kat IJN ni...dari tak buat apa2..jom support GA rakan blogger Mialiana....mana tau ada rezki nanti kan...


Giveaway Fridge Magnet Lombok bermula saat ini dari hari ini, 23 Mei 2016 hingga 30 Mei 2016. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.


Siapa nak ole-ole dari Lombok? Ada 20 fridge magnet berupa rumah perkampungan orang Sasak, Lombok, Indonesia.

Jom join giveaway ini... ramai-ramai support Mia ya... Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Fridge Magnet Lombok By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 30 Mei 2016.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 3 Jun 2016.

** nak join giveaway ini, sila klik pada banner...

13 comments:

  1. SINGGAH DARI

    http://jmbelog.blogspot.my/2016/05/giveaway-fridge-magnet-lombok-by.html

    ReplyDelete
  2. sha JOIN GIVEAWAY jugak :)

    http://irsyahealthyhouse.blogspot.my/2016/05/giveaway-fridge-magnet-lombok-by.html

    ReplyDelete
  3. Salam singgah dari giveaway yang sama....semoga berjaya...

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2016/05/giveaway-fridge-magnet-lombok-by.html

    ReplyDelete
  4. saya join.....

    http://ayubarbydol.blogspot.my/2016/05/giveaway-fridge-magnet-lombok-by.html

    ReplyDelete
  5. Good luck.

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2016/05/giveaway-fridge-magnet-lombok-by.html

    ReplyDelete
  6. http://keikonves.blogspot.my/2016/05/giveaway-fridge-magnet-lombok-by.html

    ReplyDelete
  7. singgah melawat !

    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2016/05/giveaway-fridge-magnet-lombok-by.html

    ReplyDelete
  8. Morning..
    Singgah dr segmen yg sama...
    Good Luck ya..
    http://seindahcerita.blogspot.my/2016/05/giveaway-fridge-magnet-lombok-by.html

    ReplyDelete
  9. Saya datang singgah dr segmen yg sama. Semoga berjaya :)
    Jemput join segmen ni..
    -http://www.syahidahfadilah.com/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html

    ReplyDelete
  10. salam... terima kasih sudi join giveaway ini.
    senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2016/06/senarai-peserta-giveaway-fridge-magnet.html

    keputusan diumumkan pada 5 Jun 2016. good luck ya..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah