Thursday, May 12, 2016

Tips Memilih Bag Tangan..

Hi korang...

Kali ini, Jom berkongsi tip ringkas khas untuk memilih beg tangan wanita.

Adakalanya kita lihat beg tertentu cantik dipakai oleh orang lain, namun apabila kita pakai, kurang sepadan pula. Apakah sebabnya?

Pemilihan beg yang baik sebenarnya amat bergantung kepada bentuk badan seorang wanita. Semoga tip ini membantu anda memilih beg tangan yang lebih sepadan dengan diri sendiri.







Dah faham kan?

So tips2 yang aku share dari FB ni boleh korang gunakan sebagai panduan untuk membeli bag yang sesuai dengan fizikal korang...so tak de la keliru dah...takde orang nak kutuk ke or komplen yang bag tangan kita tak sesuai dengan fizikal kita...tak kisah la mahal ke..murah ke..asalkan sesuai...kan?

Good luck eh korang...


SUMBER FB....

4 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah