Friday, October 14, 2016

Cerita tentang Stress..

Mungkin kita rasa kita dah stress tapi ramai lagi yg lbh stress dari kita....😒

Pak Mat Stress
------------------

Pak Mat pemandu teksi menaikkan seorang gadis cantik di tengah jalan, tiba2 gadis itu pengsan di dalam kereta dan Pak Mat menghantarnya ke Hospital.

Pak Mat sedikit Stress!

Sampai di Hospital doktor mengatakan bahwa gadis itu hamil dan mengucapkan tahniah kepada Pak Mat. Pak Mat mengatakan bahwa dia bukan ayah dari bayi itu, tapi gadis itu mengatakan bahawa Pak Matlah ayah bayi itu.

Pak Mat bertambah Stress!!

Pak Mat meminta test DNA untuk membuktikan bahwa dia ayah bayi itu atau bukan. Pak Mat pun ditahan sementara menunggu hasil ujian.

Pak Mat semakin Stress!!!

 Setelah ujian selesai doktor mengatakan bahwa Pak Mat mandul sejak dari lahir. Pak Mat pun kemudian dibenarkan pulang.

Ketika dalam perjalanan pulang, dia memikirkan 3 anaknya di rumah.

SEKARANG PAK MAT BENAR2 STRESS!!!! SIAPA BAPAK ANAK2NYA??
Sambungan PAK MAT STRESS..

Pak Mat balik rumah. Dengan muka stress dan kelat, dia menuduh isteri nya curang. Isterinya ajak Pak Mat jumpa doktor pakar.

Doktor mengesahkan Pak Mat mengalami masalah ingatan sejak menjadi pemandu teksi dan dia terlupa bahawa dia menikahi janda anak 3 sebelum menjadi pemandu teksi..

SEKARANG ISTERI PAK MAT MENJADI STRESS BILA TENGOK PAK MAT STRESS.

9 comments:

  1. hahhhaahaha..falsya yg stress nie terus jadik stress dgn pak mat, ngan bini pak mat ngan gadis cantik yg mengandung tuh..ahahahahaha...

    ReplyDelete
  2. Yang baca pun ikut stress! hahaha

    ReplyDelete
  3. ahhaha stress betul baca pak mat stress ni. jangan stress stress ye :D

    ReplyDelete
  4. Hahahahaha.... saya pun stress cuba nak fahamkan... heheh stress nokkk..

    ReplyDelete
  5. Hahahaha. Teruk stress pak mat ni.. Hehe

    ReplyDelete
  6. Hahaha! Kita yang baca pon join stress sekali.. Kahkah!

    ReplyDelete
  7. alamak. jangan la stress pak mat

    ReplyDelete
  8. hahahaha..adoiiii...stresss weiii...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah