Wednesday, October 12, 2016

Pageviews September Blogspot www.suriaamanda.com

Pencapaian memberansangkan compare to last month....

Alhamdulillah sejak bertukar domain dotcom ni pencapaian di blogspot agak memberansangkan. Tapi kalau tengok kat Google Analytics agak merudum jatuh . Sedih gak la..tapi takpe..kita usaha jer lagi...


So kat atas ni rekod pageviews aku...kalau unique views memang teruk la..ekceli ramai jer singgah tapi lebih kepada silent readers..terima kasih pada yang sudi singgah...yang tinggalkan jejak...jasa korang amat aku hargai...pageviews last mont meningkat sikit...blog picisan aku ni dah kurang hits sejak tukar domain..tapi dikhabarkan hanya sementara...

Takpe la..kita tunggu jer la UV dan PV naik macam masa guna blogspot dulu...cuma aku kena kerja keras skit la untuk meningkatkan lagi jumlah traffic blog...just keep it up...kan?

16 comments:

  1. lieya tak tau pun bab2 ni along...tau update blog je kakaakakak....ape2 pun best laa along dah ade domain sendiri...impian lieya jugak tu...

    ReplyDelete
  2. pelik juga kak surianye blog sy boleh bc kat opis ni .. tp blog lain yg tukar domain trs kena block ngan opsi ..pelik kan ... hehehhe

    ReplyDelete
  3. wah. kalau blog saya tak tahu bila la nak dapat macam nih .Tahniah SA! Keep it up! hehe

    ReplyDelete
  4. Wahh juta2 ni die main. Keep it up kak sa

    ReplyDelete
  5. banyak dah tu kak suria, tak terkejar saya hehe. tahniah kak dan keep it up :)

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah.. lama-lama nanti kembali ke track yang asal.. ;)

    ReplyDelete
  7. hebat la kak..kite tak penah dapat banyak tu kat blogspot...

    ReplyDelete
  8. wahh. tak pernah dapat sampai 4 angka ni T_T

    ReplyDelete
  9. wahhhh dasyatnya kak... rindu nak trafik cam ni.. kipidap kak..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah