Friday, October 7, 2016

Hati Terpaut Kerana Cantiknya Lixy Fleur By N.U.R Luxury

Sure korang pelik dan ingat aku dah official bertudung kan..eh..jangan kecam aku eh..aku masih belum bertudung dan insyaallah akan ke arah itu juga nanti..bila..lets tunggu ye..aku bukan nak main2 dengan aurat..keinginan ke arah itu memang ada cuma aku belum lakukan secara rasmi lagi...insyaallah doakan untuk aku eh korang...
Jom ke agenda review product seterusnya dari N.U.R Luxury...bukan senang tau aku nak tampil anggun bertudung macam ni...selama ni tengok orang duk lilit2 Shawl macam senang je...hey...susah hoke...terkial- kial aku..tapi apa pun material Heavy Chiffon yang mereka gunakan sangat2 berkualiti. Cantik terletak dan tak perlu banyak guna jarum...


Lixy Fleur Shawl yang aku dapat kali ni warna pink..cantik plak dengan perincian manik/ batu kaler turqoise

Panjang 1.8 meter
Lebar 0.8 meter


Cakkk...tada....santek tak?


Boleh tak lepas ni nak amik job review shawl je...

Banyak pilihan untuk shawl Lixy Fleur ni...harga pun menarik...jom tengok warna dulu...





Sapa yang nak hire aku jadi model hijabista..meh cepat2 PM..eh...hahahaha....lepas ni bleh la amik job Review Shawl lagi...

Korang kalau nak dapatkan shawl yang cantik macam ni boleh la layari 
link berikut...

Harga untuk Lixy Fleur Shawl 

3 Helai RM100

Facebook : N.U.R Luxury
Email : nurluxurycouture@gmail.com
                            Tel : 019-2935229

Cepat korang...sapa cepat dia dapat..jangan sampai terlambat..


8 comments:

  1. Cantik kak..hehehe. boleh jadi model tudung lps ni

    ReplyDelete
  2. Cantiknya.. harga pun mampu milik..

    ReplyDelete
  3. insyallah kak..suatu hari ..cantik tudung dia..

    ReplyDelete
  4. lawanyaaa coraknyaaa bunga..nak jugak...hehehe

    ReplyDelete
  5. Cantik SA pakai shawl... warna pink tu nampak menyerlahkan lagi keayuan SA..

    Koleksi Lixy Fleur Shawl semua menarik

    ReplyDelete
  6. Cantiknya. Tp klau sy pkai hat ada batu gini, mau cik zara ni keje nak mengopek je x puashati. 😔

    ReplyDelete
  7. Alamak! Dah terberkenan warna swivel brown tu.. Tanteknya!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah