Wednesday, October 12, 2016

Kekal Bersih,Sihat Dan Segar Dengan Feminine Mist Furley Bioextracts

Alami Bagaimana Feminine Mist Membantu Anda Kekal Bersih Dan Sihat!

Sekarang ni pelbagai Feminine Wash tumbuh bagaikan cendawan kan? tetapi..haaa... pernah dengar atau jumpa di pasaran tak feminine wash dalam bentuk penyembur atau mist? ini pertama kali aku dengar dan jumpa...wah...makin hebat la sekarang kan...teknologi terkini untuk product feminine mist yang memudahkan kita para wanita bawa kemana- mana. Dengan saiznya yang comel dan semestinya mudah dibawa kerana boleh di simpan di dalam tas tangan korang...Oleh kerana mudah di bawa korang boleh alami rasa bersih, segar dan selesa sepanjang hari..Mudah kan?

Rangkaian produk penjagaan diri Beaute dikenali ramai sebagai produk semulajadi, selamat dan berkesan. Femin ine Mist dirumus khas untuk memberikan kesan dengan pantas dan berpanjangan untuk mengembalikan keremajaan dan kesegaran wanita. Dihasilkan dari ekstrak tumbuhan manggis dan manjakani.Feminine Mist membantu melawan jangkitan bakteria, fungus, keputihan dan menganjalkan kulit.Dengan serta merta anda akan dapat merasai perbezaannya. Kadar penyerapannya yang tinggi membantu anda kekal kering dan segar sepanjang hari.


Feminine Mist / FemMist sesuai untuk semua jenis kulit, diperbuat dari ekstrak buah manggis dan Manjakani serta yang penting sangat mesra pH.


Botol spray yang comel dengan warna yang sangat menarik..ala2 gegirl gitu...korang kalau nak tahu FemMist adalah 100% berasaskan air. Tiada bahan chemical digunakan sebaliknya hanya bahan semulajadi


Dengan 3 langkah mudah untuk kesegaran sepanjang hari...Gunakan secara kerap, 3 kali sehari dan kekal segar.

  1. Mudah dibawa, simpan di dalam tas tangan anda
  2. Semburkan di bahagian intim /Panty Liner
  3. Siap!



Kelebihan Feminine Mist

  1. Mudah dan cepat
  2. Menganjal dan mencerahkan
  3. Menghilangkan bau dan gatal- gatal
  4. Mengurangkan keputihan
  5. Sesuai digunakan setiap hari
  6. Menyegarkan

Cara- cara menggunakan FemMist

  1. Spray di kawasan intim anda
  2. Biarkan selama 1 minit
  3. Siap
Mudah kan? Masalah korang selesai.....


Produk syarikat ini telah mendapat: -
1.      Pensijilan HALAL oleh JAKIM
2.      Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
3.      Kilang mendapat pensijilan HACCP & GMP

So...untuk readers dan follower blog Suria Amanda, tak sabar nak bagi tau ada berita baik untuk korang...korang akan mendapat diskaun sebanyak RM10 dengan pembelian FemMist ini...korang boleh daftar di website yang aku sertakan kat bawah dan masukkan coupon code khas untuk korang..

Diskaun khas untuk readers dan followers Suria Amanda sahaja tau...jom beli jom...


11 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah