Wednesday, October 19, 2016

Thai Cuisine Promotion Di Quizinn Food Court NuSentral

Ini bukan jemputan Food Review, ini adalah JJCM aku ngan kawan opis bila takde idea nak makan apa dan takde idea nak bawak bekal atau dalam erti kata mudah agak PEMALAS bawak bekal..so..ber JJCM la kami berdua ke NuSentral cari makan...biasa la kalau nak cepat belasah je apa yang ada yang cepat..nak plak kat food court ni payah nak dapat meja kosong..so kena la bijak mencari meja makan...bila dah dapat meja...sorang di tugaskan standby..yang lain pi beli makanan dulu...the best part selagi semua belum dapat makanan maka tunggu la sesama...ye la datang sesama takkan nak melantak asing2 kot kan...


Promosi Set...korang bleh nampak kat situ...RM10 all in...


Nasi Goreng Daging..


Tomyam Seafood


Total RM19.50..sorang makan ...pengsannnn


ini kedainya kalau korang nak pi cuba

Aku patut amik set promosi tu je...murah skit kan..ni pi bantai order Ala Carte...memang merasa la harga mahal macam tu utk sorang makan...haih..dari nak jimat tak jugak jimat...sama je..
Baik bawak bekal kan...tapi sesekali makan kat liuar ok gak...kang kata tak pandai bersosial waktu lunch plak...ye tak...

So korang kalau nak cuba boleh la pi food court NuSentral tu...

Selamat mencuba...

8 comments:

  1. kalo set tu ok..ala carte biasa la sure mhl tp mahal sedap xpe

    ReplyDelete
  2. sedapnye tomyam thai..kite suka tomyam thai..

    ReplyDelete
  3. ayoooo better amik yg set promo, beza betul ngn rege yg ala carte...

    ReplyDelete
  4. murahnya sharga set lunch tu. Rm 10 je boleh dapat Nasi Goreng USA.

    ReplyDelete
  5. sesekali makan makanan mahal...promo pon ntah2 banyak benda cut

    ReplyDelete
  6. Klau ada geng, seronok juga sesekali merasa makan diluar. Sy dlu kje cmpany kcik. Sy sorang je staff. So xde la nk merasa kuar mkn. Hee

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah