Tuesday, October 18, 2016

Giler Kentang.....Makan Pizza Jer Menang Scooter

Scooter  SYM Atilia Special Edition #PepsiMoji Hadiah Utama Peraduan The Perfect Deals


Korang pernah dengar tak makan pizza boleh menang scooter?

Nak tau macam mana?

1. Pergi cawangan Domino's pizza berdekatan
2. Order pizza
3. Isi borang
4. Lepas tu..korang makan la pizza tu sampai lebam...

hehehe..takde la...meh la aku citer skit pasal peraduan Domino's The Perfect Deals ni...sebenarnya peraduan ini  adalah gabungan Fabulous Four dan 2 Pizza Deals. Bila korang beli kedua- dua set hidangan ini korang akan dapat sebotol PEPSI 1.5ml secara percuma.Bukan itu sahaja, korang boleh masuk peraduan yang menawarkan hadiah utama yang merupakan scooter SYM Attila Elizabeh edisi khas #PepsiMoji. Hanya 2 buah scooter #PepsiMoji yang ditawarkan kepada korang yang menyertai peraduan ini...Scooter cute, comel menarik tertarik ko memang deboom kalau dapat...Aku kalau dapat memang jadikan props pre wedding photo ni...#ehhh...ok tak kelakar...


Sementara tu meh aku hidangkan gambar  sepanjang aku berada di event Domino's Pizza kat korang...Dan aku jugak nak buat korang terliur dengan hidangan Fabulous 4 yang sangat- sangat mengancam jiwa dan raga...nasib baik saka aku baik malam tu..kalau tak maunya sengkak perut sampai 3 hari akibat terlebih makan pizza...ini pun aku derhaka dengan diet aku semata- mata Domino's Pizza tau...


Pose dengan #PepsiMoji  


Staff2 Dominos Seksyen 14 PJ yang sangat friendly dan sporting


Me with #PepsiMoji Yang di berikan secara percuma dengan hidangan The Perfect Deal


Me with The Fabulous Four


Staff Domino's memberikan penerangan tentang Peraduan The Perfect Deal


Hadiah Scooter SYM Atilia Special Edition #PepsiMoji...bukan yang aku pegang tu korang bakal dapat..the real scooter tau...itu replika je....


Roasted Chicken Drummets, Domino’s Cheesy Mozarella Stix, Garlic Cheese Onion Rings dan Mini Cinnadots


Pizza Chicken Confidential


Prawn Passion


Spicy Sambal


Ultimate Hawaiian Pizza 


BBQ Chicken Wing


BBQ Baked Meatballs yang TERPELING OHSEM.....ini highly recommended


Chocolate Lava Cake yang melting dalam mulut....AKU JATUH CINTA dengan CLC ni...SODAP!!1


Sebelum majlis berakhir kita posing dulu....




Jangan lupa Hashtag peraduan...tu aku dah bagi dah tu...


Dengan PR Domino's yang sempoi...good teamwork..good hospitality


group photo..credit photo pada MamaKembar3



So korang....jangan lupa..masih panjang lagi masa unuk join peraduan The Perfect Deal ni...
Jangan tunggu lagi..
Sapa cepat dia hebat...dia dapat...


Ikut step di bawah dan korang berpeluang memenangi hadia bernilai RM15,000



Maklumat lanjut korang boleh layari : 

Website:
 https://www.dominos.com.my/

Faceboook: 
DominosMY

Instagram: 
DominosMY

Peraduan:  
The Perfect Deal

Tempoh Peraduan: 4 Oktober hingga 13 November 2016

Domino's pizza memang win laa.....

Mesti pilih...all time fav nih......Thanks so much kepada pihak Domino's...We had a Blast!!!

15 comments:

  1. Terima kasih Perkongsian yg sangat bermanfaat

    Regards
    Budy | Travelling Addict
    www.travellingaddict.com

    ReplyDelete
  2. pheww pepagi baca entry akak ni menggoda perut lah >,<

    ReplyDelete
  3. wow seronok nya .sertai segmen ucing nak bloglist (^_^)

    ReplyDelete
  4. comel nye scooter.... takleh tengok ayam tuu terliur

    ReplyDelete
  5. lumayan jgk hadiahnya. dapat scooter nak simpan jer boleh? heheh

    ReplyDelete
  6. hmmm byk nk kena beli... nk msk peraduan ... hmmmm

    ReplyDelete
  7. rajin gak pi dominos..sbb dekat dgn rumah ..nt nak join contest . kot2 dpr scooter. Leh bawa p keje :)

    ReplyDelete
  8. Hari tuh LeYa baru je makan dominos dengan family... Tapi tak try pulak yang fabulous 4 ni... Nampaknye nak kene pegi lagi nih..

    ReplyDelete
  9. huwaaaa...mereciksss tengok set fabulous tu...sedap woooo..

    ReplyDelete
  10. Alaaa tadi Sempat lalu je depan dominos lepas bawak anak ke klinik.. teringin la pulak jadinya...

    ReplyDelete
  11. Ya Allah.. dh la tgh lapar. Tersinggah entri ada mknn pulak. Menggoda. Hehe

    ReplyDelete
  12. Siapa la yang bertuah kn. Rsa nya sy xdpt la nk try join pn. Sbb tgh fobia dgn dominos ni. Gara2 adk bli bnyk. Hritu mkn kbtln perut masuk angin, trus dmam mntah2.. hehe

    ReplyDelete
  13. Wah! Interesting gak ni.. Esok ajak encik husband gi makan pizza domino lah.. Hiks!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah