Thursday, October 6, 2016

Tampil Anggun Dengan La Fleur Limited Edition By N.U.R Luxury

Jarang sekali aku dapat job review berkaitan dengan shawl ni...namun rasa terpanggil nak mencuba...terjatuh cinta dengan shawl rekaan Nurluxury ni maka denganrela hatinya aku sanggup jadi model tak professional menggayakan sendiri. Kekok pada mulanya nak menggayakan, nak lilit2 shawl ni sampai lah terpaksa mintak tolong anak dara aaku Dania. Sambil dia tolong betulkan tu sambil dia bebel la kan...itu biasa la memandangkan mama dia ni belum bertudung...nanti korang tengok la hasilnya...puas aku cuba buat yang terbaik dan harapan aku itu yang terbaik untuk amateur seperti aku ni...Haih kena rajin prektis ni...kalau tak memang kena gelak dek anak dara....

So....hampir 1 jam mengerjakan shawl ni...maka ini la hasilnya....tadaaaaaaaaa

Sebelum tu nak tanya...Cantik tak???

Ada la orang tu cakap kan...aku macam CIKGU SEKOLAH.......ahhhh...ada aku kisah..janji Dania cakap cantik..hahahaha.....


Job tengok Shawl La Fleur Limited Edition ni...



Nama shawl - La Fleur shawl Limited Edition
Panjang : 1.8 metre
Lebar : 0.8 metre
Price : rm69/ pc
Jenis kain : Heavy Chiffon



Untuk pengetahuan korang Shawl ini antara yang terlaris...dan stok tinggal tak berapa banyak lagi..


Cantik kan? ini yang aku dapat untuk review kali ini...


Suka dengan bunga dan manik2 simple yang menampakkan lagi keanggunan shawl ini...walaupun simple tetapi sangat cantik...dengan material heavy chiffon yang sangat sejuk dan selesa...


Last but not least...lepas ni boleh belajar lagi gayakan shawl...mana tau boleh pakai secara official kan...ye..sebelum ni aku agak skeptical dengan material kebanyakkan shawl..ingat panas bila pakai tapi sangkaan aku itu salah sama sekali...material heavy chiffon ni sangat2 selesa dan sesuai dengan cuaca panas lembab di Malaysia...

Sapa yang nak hire aku jadi model hijabista..meh cepat2 PM..eh...hahahaha....lepas ni bleh la amik job Review Shawl lagi...

Korang kalau nak dapatkan shawl yang cantik macam ni boleh la layari 
link berikut...

Facebook : N.U.R Luxury
Email : nurluxurycouture@gmail.com
                                      Tel : 019-2935229

Cepat korang...sapa cepat dia dapat..jangan sampai terlambat..

12 comments:

  1. Cantik laaa shawl ni.. seriusss jatuh hati

    ReplyDelete
  2. ye, puan macam cikgu sekolah, wahh dapat job review tuhh.. terbaik

    http://myrujukan.com/

    ReplyDelete
  3. Sungguh shawl tu memang cantik.
    Tapi SA lagi sweet, cantik, ayu bertudung macam ini
    Apamacam kalau terus pakai? Betul tambah cantik dan mudalah:)

    ReplyDelete
  4. Mcm fafau la kak😘😘😘

    ReplyDelete
  5. shawl cantik, yang gayakan nya pun cantik..lagi bertambah cantik la..heheh..berkenan sangat yang warna biru tu..:)

    ReplyDelete
  6. cantik kak...memang ada gaya macam cikgu..hihihi

    ReplyDelete
  7. Cantik akak bertudung. tudung pun cantik :)

    ReplyDelete
  8. Part bunga tu nampak menarik :)

    ReplyDelete
  9. Cantik! Simple yet elegant dgn perincian manik2 tu.. ^_^

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah