Monday, October 31, 2016

Kekal Muda Dan Anggun Selamanya Dengan 3D Gold Stemcell Serum

FORMULA TERKINI DARI MY BEAUTY HERBS UNTUK ANDA KEKAL SEMPURNA

Bagi wanita yang bakal menghampiri umur 40 tahun, pastinya mimpi ngeri akan muncul acap kali bila berbicara tentang kecantikkan kulit wajah. Alhamdulillah aku tak banyak mengalami masalah kulit melainkan agak kering dan berminyak..untuk itu langkah demi langkah aku cuba ambil untuk kekal muda dan bertuah sungguh kali ini apabila diperkenalkan dengan  3D Gold Stemcell Serum dari My Beauty Herbs. 

Formula terkini yang diperkenalkan oleh My Beauty Herbs amat memuaskan hati, Dengan kandungan Pure Argania Stemcell, Hydrolyzed Wheat Protein, Lepitium Sativum Sprout Extract dan Dermcom mampu membuatkan kulit wajah semakin gebu, muda dan berseri- seri. Perubahan yang konsisten muncul dari hari ke hari....


Jom baca Kelebihan Kandungan Bahan dalam 3D Gold Stemcell Serum 

Pure Argania Stemcell

  • Mengekalkan dan  melindungi stemcell kulit
  • Mengurangkan sehingga 50% kedutan muka
  • Mengetatkan dan memperbaiki tisu- tisu kulit
  • Meningkatkan keanjalan kulit
  • Memberikan rejuvinasi kepada kulit secara mendalam
  • Bahan aktif pertama yang terbukti mampu menyerap ke lapisan dermis kulit

Hydrolyzed Wheat Protein

  • Meningkatkan keanjalan kulit
  • Memberikan nutrisi dan melicinkan kulit
  • Mengelakkan kulit dari kering dan berminyak
  • Mengurangkan kedutan dan menegangkan kulit


Lepitium Sativum Sprout Extract

  • Menghilangkan pigmentasi kulit
  • menghalang pembentukkan jeragat

Dermcom

  • Membantu menghasilkan kolagen dan elastisiti kulit
  • Meningkatkan pertumbuhan semulajadi sel kulit
  • Menghasilkan Kulit yang Segar, ceria dan anjal
  • Meningkatkan rejuvinasi tekstur kulit
  • Mengetatkan Liang pori kulit

TAHUKAH ANDA ?
  1. 50% proses PENUAAN kita disebabkan oleh faktor lingkungan, seperti kerosakan kulit karena sinar matahari,pencemaran,merokok dan gaya hidup yang tidak sihat.
  2. Tanda PENUAAN yang paling jelas adalah dengan munculnya garis-garis vertikal halus yang terbentuk dari ekspresi wajah kita. Tanda tersebut akan terlihat lebih dalam seiring bertambahnya usia.
  3. Tanda-tanda PENUAAN ini menjadikan kita khususnya para wanita hilang keyakinan dengan penampilan dan seterusnya menjadikan kita kurang bersemangat untuk melalui hari-hari yang mendatang


Botol serum dengan warna gold yang memikat hati...


Sebelum consume serum 3D Gold Stemcell.kulit agak berminyak dan jerawat banyak di bahagian dagu.. nampak kan? jelas betul jerawat bawah bibir tu ha..tengok pun boleh migrain tau...


Selepas 2 minggu penggunaan dan masih terus menggunakan...kulit muka nampak segar dan bermaya, tidak kusam, kurang berminyak dan jerawat dah mula hilang...syukur..nampaknya serum ni sangat sesuai dengan aku...sangat- sangat puas hati..maklum lah umur dah 38 tahun..sememangnya aku sangat memerlukan serum yang hebat  seperti 3D Gold Stemcell Serum ni...Dari sekarang kena la jaga kan...2 tahun lagi dah nak ke angka 40 dah....



Korang nak dapatkan 3D Gold Stemcell Serum ni?

Jom layari media sosial My Beauty Herbs...dapatkan keterangan lanjut di sana...

Facebook : My Beauty Herbs HQ
Instagram : @mybeautyherbs 
No. Tel : +601128090446 /+60122239447
Harga Serum : RM150 Semenanjung Malaysia
                      RM159 Sabah / Sarawak


20 comments:

  1. Bestnya boleh menggunakan apa pun jenis produk.
    muka saya jenis sensitif. takut nak try. lagi2 serum.
    memang akan mencanak naik segala jerawat.

    ReplyDelete
  2. Kakak tengok kulit SA ok aje
    Sikit-sikit jerawat tu pemanis kata org hihi...
    Bagus nampaknya product ini.

    ReplyDelete
  3. kite pun hilang jugak jerawat..best pakai serum ni..

    ReplyDelete
  4. menarik .. nampak perubahan muka akak

    ReplyDelete
  5. cantik packaging dia kak sue.. Rasa cm nk try jerk.. Tengok muka kak sue cam ok jerk pakai ni.. cantik kulit..

    ReplyDelete
  6. menarik... tp akak bkn ada masalah kulit pun kak...
    itu jerawat manja2 je tuh

    ReplyDelete
  7. Bertambah glowing la mukaaa.gitchuuuuuu

    ReplyDelete
  8. Wahh makin berseri2 laa wajah akk kita ni

    ReplyDelete
  9. Wewiiittt.. Nak ngorat boleh...? Heee.. Sekali pandang macam farah fauzana lak

    ReplyDelete
  10. Salam. Terima kasih hantar entri review produk Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com

    Entri ini telah disenaraikan. Good Luck!

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  11. wahhh aptutlah kak SA cun sentiasa

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah