Tuesday, October 11, 2016

Merecik Mengalahkan Perempuan Mengandung

Kejam?

Aku tak kisah apa korang nak kata..hahaha...ini nak abadikan jugak dalam blog picisan aku ni...kisah ni rasanya dah up..tapi kali ni aku up complete story la..last 2 week aku terlibat kerja 24 hr untuk tender project..tak yah la citer projek apa..biarlah rahsia...so ..aku dapat 2 biji mangga muda besar...ada kawan opis bagi..aku siap buat kicap cili dari rumah dan memang best la..siap cukup pedas dan rasa kicap cicahnya...


sedp kn...terliur plak tengok semula ha..adehhhh


sebelum kejadian..2 biji mangga muda dah siap kopek...


Akak tea lady kesayangan kami..setia melayan kehendak..siap dia cakp kitorang giler..malam2 buta melayan asam...


masa ni dah kul 10 malam..muka letih...


Candid photo dari boss biz development


muka dah sehabis penat..berminyak sana sini..ni sebelum nak balik hotel


malam tu kami dijamu gak ngan roti Naan Cheese dari Mahboob...meletup perut weh...


Best bila sesekali kerja satu team ngadap project submision..asal nak masuk pagi jer terus rasa weng...ye la bukan selalu kerja sampai pagi kan...tapi malam tu balik hotel gak la rileks kejap 2 jam..pas tu masuk kerja semula...

Next ada lagi project submission...bakal sibuk dan masa tu sure blog terabai kejap...

Apapun best...pengalaman terindah...

15 comments:

  1. Kecur air liur tgok mangga tu..kalau akak cicah dgn garam pun dah ok ..hihi

    ReplyDelete
  2. fuh kak ! memang merecik sungguh laaa..

    ReplyDelete
  3. perghh.sdap tu..:)

    cik nor pn sama klu msk tender..hari2 blk lambat..huhu

    ReplyDelete
  4. sedap tu mangga cicah cili kicap tp suka juga cicah kuah rojak makbee

    ReplyDelete
  5. jgn makan byk nanti sakit perut..

    ReplyDelete
  6. hmmm sedap ..... nak juga ....hmmmm

    ReplyDelete
  7. fuhh. ni sesapa tengok pun boleh kecur air liur

    ReplyDelete
  8. Mahboob yang kat Bangsar tu je? MD & suami suka makan nasi beriani kat sana.. Sedap giler! ^^,

    ReplyDelete
  9. mak datok...sedapnyeeee cicah mangga dengan kicap..memang mereciksss habis laa..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah