Monday, October 17, 2016

Gegar Vaganza 3 | Memang Menggegarkan Dunia Seni Negara

12 Penyanyi Hebat Mempertaruhkan Nasib Dalam GV3

Telah pun berlangsung Gegar Vaganza 3 malam tadi dengan barisan artis yang mempunyai kekuatan vokal dan mempunyai peminat tersendiri. Semua 12 peserta untuk tahun ini sangat- sangat berpotensi dan sukar untuk memilih siapakah yang bakal menjadi juara musim ke 3. Walau masih awal pertandingan tetapi saingan sangat kuat.Mereka antara penyanyi hebat yang pernah mendapat tempat di hati peminat. Lagu- lagu popular mereka masih meniti di bibir semua di saat ini dan sentiasa menjadi pilihan halwa telinga. Gegar Vaganza mengimbau kembali kenangan dengan lagu- lagu yang cukup berhantu...

gambar dar google

Peserta Gegar Vaganza 2016

12 penyanyi tanah air kembali bertanding di pentas Gegar Vaganza 3 untuk menyerlahkan kehandalan masing-masing. Siapakah yang layak bergelar JUARA Gegar Vaganza musim ini?

1. Ameng Spring
2. Intan Sarafina
3. G-Mie Screen
4. Azharina Azhar
5. Razis Ismail
6. Elly Mazlein
7. Rem
8. Sarah Raisuddin
9. Shidi Data
10. Zur Eda
11. Zarul Umbrella
12. Nora Ariffin

Siapakah pilihan korang?

Aku pilih #sitisarah #ellymazlein dan #zarul....hish tamak betul...ikutkan hati nak pilih semua..tapi tak boleh la macam tu kan...aku pertaruhkan 3 penyanyi tersebut untuk terus bertakhta di dalam Gegar Vaganza 3 2016 ini...kita nantikan prestasi mereka...

13 comments:

  1. ramai yg update GV3 kat fb tapi ku....xtau apa2 pun...idup dipulaukah ak??? hahah
    btw penyanyi2 hebat semuanya..and dlm ramai2 tu ku suka suara Sarah..

    ReplyDelete
  2. Cik akak pilih shidi data kak..hihi

    ReplyDelete
  3. minggu ini br saya nak pilih hehehehe

    ReplyDelete
  4. LeYa nak pilih EllyMazlien & Ameng Spring...

    ReplyDelete
  5. saya #teamtakdeastro kak,..hahahhaha...

    ReplyDelete
  6. Tak tgk pn sbb xde channel ni. Hee

    ReplyDelete
  7. Memang gempaq habis lah GV3 ni.. Barisan bintang yang bertanding semua hebat2.. Rasa macam tengok konsert lak hari tu.. Tak sabar nak tunggu persembahan minggu kedua.. Vote for #sitisarah #amengspring #zureda

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah