Tuesday, October 11, 2016

Dinner | Oriental By Ali Ikano Damansara

Hi korang...

Alkisah dinner Rabu lepas...makan kat Ikano...aekceli dah 2 kali makan kat sini..sebelum ni bawak anak dara aku si Dania tu...Oriental Wok By Ali ni makanan dia chinese style yang sangat- sangat sedap..aku suka makan kat sini..kalau tengah tak sihat makan sup2 kat sini terus jadi segar...

Meh la tengok apa aku makan...


Bamboo Oriental Chicken Noodles


Passion Fruit Juice Lychee


this is a MUST..cili jeruk

Best sangat..

Bamboo noodles dia tak lembik..kenyal je...rasa kenyang sangat...sememangnya kat sini ramai sangat yang makan..kita order pun tunggu tak lama...servis memang tip top

Highly recommended...

Korang kalau nak pi bleh terjah Ikano...kedai dia sederetan kat level bawah...menuju ke Ikea...

See you next entry


10 comments:

  1. nampak sedap makanan kt sini.. nyummy

    ReplyDelete
  2. Waaahhh ... Sedap nyer Bamboo Oriental Chicken Noodles tu ... Lapo terus ...

    ReplyDelete
  3. pergh malam-malam dok singgah blog akak..haishh

    ReplyDelete
  4. huih mushroom ke yang dekat noodles ke? sedapnyaaa

    ReplyDelete
  5. Kenapalah ai takut tengok makan sekarang..??

    ReplyDelete
  6. sedapnyaa tengok noodle tu kak..terliur..hehe

    ReplyDelete
  7. Macam mee wantan lak rupa Bamboo Oriental Chicken Noodles tu kan? Syuben mesti suka mee ni.. Kena try terjah gak one day nih.. ^^,

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah