Thursday, October 20, 2016

Michael Kors Bag Berjenama Terbaru Milikku

Tadaaaaaa.....

Cantik x? Berani aku buang duit macam tu je beli bag berjenama..hehehe...aku ni kalau nak beli bag berjenama akan tunggu time sales je laa...x kuasa nak beli memahal tu de...


Percaya tak kalau aku cakap...handbag MK ni hadiah dari big boss aku....
Yess....ini hadiah dari big boss aku sebenarnya...dah sebulan dh aku guna bag ni..harganya of course la mahal...yang penting bukan aku sorang yg dapat..ada 3 orang termasuk aku dia hadiahkan...bagai orang mengantuk disorong bantal kan....jutaan terima kasih la aku bagi kat dia...semoga murah rezeki boss..tak pernah orang lelaki yang bukan rapat ngan aku bagi handbag..dah la memang aku suka jenama MK ni ha...memang cadang nak beli untuk hantaran..tapi tgok duit dulu la kan...hehehe...

Apapun..alhamdulillah rezeki.....dah merasa guna Coach..dah merasa guna jenama lain...sekarang tgh aimed Longchamp plak
..ari tu ternampak kat The Gardens Longchamp yang memikat hati....geram je nak beli..tapi sib baik ada yang sedarkan aku dari terpukau..bahaya tul aku ni..mau bankrupt kang ni....

Amik gambar penuh?
Tak mau la..kang ada plak yg kata aku bermegah dengan apa yg aku ada..cukup la gambar kat atas tu je..lepas ni nak simpan dan guna kalau ada occasion yang special je...Aci tak?


21 comments:

  1. Alhamdulillah.
    Rezeki SA bos appreciate kan..

    ReplyDelete
  2. cantik..nanti ootd la ngan hbag tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lom rasa nk ootd...nk cari special occasion dulu

      Delete
    2. Lom rasa nk ootd...nk cari special occasion dulu

      Delete
  3. waaaaa bestnya kak.... murah rezeki boss akak

    ReplyDelete
  4. Alangkah bagusnya kalau boss akak macam boss SA
    Ini asyik beli coklat tak sudah boss akak ni..

    ReplyDelete
  5. Untungnya alahai dapat bos yang baik macam ni. Cakaplah kat bos lepas ni kalau nak beri handbag lagi, jenama lain pulak. Hihihi!

    ReplyDelete
  6. Bagusnya bos akak bagi hadiah..rezeki la kan..rezeki tu jangan ditolak..orang nak bagi, ambik je laa..hehehe

    ReplyDelete
  7. Bestnya dpt boss camtu, untung lerrr hehe

    ReplyDelete
  8. Waaaaaa.. bestnya kak SA dpt hndbg mahal.. rezeki jgn ditolak kn. Hehe

    ReplyDelete
  9. Seronoknya dpt bos mcmtu. Untung SA.

    ReplyDelete
  10. wah...cantiknye....bestnye dapat boss baik hati mcm tu....

    ReplyDelete
  11. Tudiaaa! Untungnya ada bos pemurah macam ni.. Mesti rezeki dia sentiasa melimpah ruah kan? ^^,

    ReplyDelete
  12. Cantik MK sis. Alhamdulillah. Rezeki.

    ReplyDelete
  13. Kenapa le bos saya tak murah hati macam ni.. Huhuhu

    ReplyDelete
  14. Wah bestnya dpt bos yg baik hati mcm tu. Rezeki semua ni kak. Ana pernah sekali je beli beg coach guna duit sendiri. Merasa lah juga walau sekali.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah