Friday, October 28, 2016

Mudahnya Shopping Barangan Dari Luar Negara Dengan ezbuy.my

Hi korang...

Online shopping sekarang memang memenuhi keperluan kita kan? Kenapa aku cakap macam tu..ye la..tak semua kita ada masa nak pergi shopping kat shopping mall kan? Nak pulak kalau surirumah sepenuh masa...memang tak mungkin ada masa nak pergi shopping. Kalau shopping pun mungkin bila tiba musim perayaan atau pun kena tunggu hujung bulan..setuju tak?

Macam aku yang sentiasa sibuk dengan kerjaya sememangnya tiada masa nak keluar shopping apatah lagi nak fikir shopping mall mana nak pergi, nak fikir parking lagi, tol dan minyak kereta. Semua tu harus diambil kira kan? Dengan itu baru- baru ini aku di perkenalkan dengan sebuah website online shopping iaitu ezbuy.my . Sekarang ini apa sahaja keperluan kita berada di hujung jari sahaja.Bercerita tentang ezbuy.my, mereka menawarkan barangan dari luar Malaysia seperti China, USA dan Taiwan dengan harga yang murah. Korang tak perlu nak beli tiket flight atau buat passport untuk shopping barangan luar negara. Semua di hujung jari sahaja....menarik kan?



Antara barangan yang mudah didapati di Ezbuy.my :

  1. Women’s Clothing
  2.  Men’s clothing
  3. Toys, Mother & Kid
  4.  Shoes, Bags & Accessories
  5.  Home & Garden
  6.  Beauty & Health
  7.  Sports & Outdoors
  8.  Office & Stationery
  9.  Automotives
  10. Mobiles and Tablets
Antara Cadangan Barangan Yang Patut Beli di Ezbuy.my :-

1. Beg berjenama seperti dari US,kerana harganya lebih murah. Diskaun pula sehingga 78%


Harga yang ditawarkan adalah sangat murah..


Pakaian Wanita sales sehingga 70% 


Pilihan Pakaian wanita yang fashionable


Gadjet dan bermacam lagi...


2. Basikal untuk Anak Kecil

Murah je di ezbuy.my berharga RM69.28




Bagaimana shopping di Ezbuy.my?



 1. Login / Register
 Daftar akaun ezbuy.my. Penuhkan segala details yang diperlukan. Untuk pertama kali log in akan  dapat rebet RM15. Wow...best kan?


2. Pilih Barangan yang korang suka di ezbuy.my
Klik barangan yang menjadi pilihan hati dan masukkan ke dalam shopping cart



3. Pelbagai warna / kuantiti disediakan di ezbuy.my
Pilih warna dan kuantiti yang diingini serta barangan BEST SELLER



4. Shopping cart ezbuy.my
pastikan semua barangan yang dipilih berada di dalam shopping cart

5. Shipping Fee di ezbuy.my
pelbagai pilihan penghantaran disediakan, korang boleh pilih ikut kesesuaian dan bajet korang.



6. Alamat penghantaran
pastikan alamat penghantaran yang tepat supaya barang yang dipesan tidak hilang!!

7. Pembayaran
Pelbagai medium pembayaran juga disediakan mengikut pilihan kita sendiri.

ezbuy.my Prime Membership



Prime - Unlimited Shipping

Bagi tujuan penjimatan, jom subscribe ezbuy.my Prime Membership. Satu lagi tawaran hebat untuk korang dari ezbuy.my. ezbuy.my memperkenalkan Prime untuk korang. Prime merupakan unlimited shipping dengan hanya bayaran RM8.80 sahaja. Shopping  sebanyak mana yang korang suka dan korang hanya bayar RM8.80. Tetapi korang harus daftar dulu sebagai ahli Prime dengan bayaran RM18.80 untuk sebulan atau RM188.00 untuk setahun. Selepas pendaftaran, setiap pembelian yang korang lakukan di ezbuy.my korang hanya banyar amount yang ditetapkan sahaja tanpa tambahan. Apa tunggu lagi..korang boleh daftar di link ini https://goo.gl/7eXgQs. Terhad untuk 100 orang terawal yang mendaftar. Menarik kan?

Boleh rujuk sini : http://marketing.ezbuy.my/prime_land/ untuk maklumat lanjut mengenai Benefits of Prime. 



Jangan lupa dapatkan 15% off shipping fee with code ezship15...
korang boleh download apps ezbuy.my di App Store untuk memudahkan lagi korang berbelanja di ezbuy.my




New Register & Get RM15 ezbuy Voucher - http://bit.ly/2dDrSGW

Jom daftar ramai- ramai 


Lepas tu...jom Shopping!!!!!

Happy Shopping korang.......

17 comments:

  1. Bahaya sebab I surirumah dah suka shopping online. Larikkkkkk.

    ReplyDelete
  2. menarik. nampak mudah. barang pun best2

    ReplyDelete
  3. Byk betul website untuk online shopping skg..rambang mata nak pilih yg mana satu..hehe

    ReplyDelete
  4. stresssssnyaaaa tak boleh buka huhuuu nanti abis duit hahahahah

    ReplyDelete
  5. nasib baik tengah pokai..klu ada duit, memang banyak dah kite shoping ni..hehe

    ReplyDelete
  6. Memang best kalau shopping di sini...

    ReplyDelete
  7. THanks for the info.

    From:
    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.my

    ReplyDelete
  8. Bestnya kalau dapat shopping online selalu. Yang penting, poket sentiasa terisi. Hihi

    ReplyDelete
  9. Sy x pnh lg try bli di website ni.
    Selalu kalau nak membeli sesuatu, suka terjah lazada. Then nile.com.my
    Itu pun bergantung kepada barangan yang nak dibeli..

    ReplyDelete
  10. macam-macam website ada sekarang...sediakan poket ajer hehe

    ReplyDelete
  11. Heehe sekarang ni macam2 ado..hanya dihujung jari anda

    ReplyDelete
  12. Alamak.. alamak...
    banayaknye barang...

    ReplyDelete
  13. Barang pun menarik ni.. Boleh shopping sini nanti..

    ReplyDelete
  14. Menarik.. Boleh cuba.. Selama ni membeli di lazada aje

    ReplyDelete
  15. Ana dah selamat mengorder kak ahad lepas. Tgh tggu brg sampai je ni. Hari2 dok tgk status brg. Haha

    ReplyDelete
  16. sha pun rambang mata lawat ezbuy ni, tunggu masa naj beli je hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah