Wednesday, October 19, 2016

WW | Agaknya Bila La KL Tak Jammed?

Asal Jammed je Hujan...asal Hujan jer Jammed

Entah bila la KL ni bebas dari masalah jammed? Korang perasan tak?




Naik stress pi keja awal pagi sampai confirm lambat...kalau macam ni selalu confirm reputasi buruk kan...Dah jadi macam penyakit plak kalau hujan sikit je confirm jammed, yang paling sakit hati tu dah la jammed, masing2 berebut nak gak gerak..paling menyampah kalau ada yang nak ke kiri ke atau ke kanan ke tak bagi signal...memang tak la nak bagi laluan kan..takde adab...ingat makan je ada adab ke..nak potong line pun kena ada adab tau..tak tau etika pemanduan agaknya diorang ni...macam la dia meluru tu terus sampai ke office...

Bila dah terperangkap dalam jammed ni kan..baru la nampak perangai pemandu2 Malaysia....aduhaiii....Sabor jer...

Eh kata wordless..macam dah banyak plak aku membebel...

9 comments:

  1. kl xjammed time perayaan la...mcm raya puasa..rmi blk kampung..bole baring atas jln hehe

    ReplyDelete
  2. Sama ajelah dgn JB ni SA
    Pagi ni hujan memang jem memanjanglah.

    ReplyDelete
  3. kl nih tak jem time cuti sekolah je kak...
    pastu kalau ada perayaan yg cuti lama2... kite lak tak cuti mmg heaven sungguh dtg keje walaupun lambat

    ReplyDelete
  4. same laa along..semlm hujan kan...dlm putrajaya je pun...sesak le jugak dibeberapa laluan utama....tak tau nak ckp sebab ape jem kalo hujan nieh...tapi mmg jem laa jadinyer....

    ReplyDelete
  5. tak jammed masa road close untuk ape2 event, kesannya jalan lain pulak akan jammed malampau

    ReplyDelete
  6. tak lama lagi dahh,...bila semua kereta dikenakan extra charge kalau nak masuk kl..jenuh nak bersesak kat public transport la pulak..uhuk.

    ReplyDelete
  7. Kl dipenuhi kepadatan pnduduk kn. Mmng jem la..

    ReplyDelete
  8. Haa, tu laa.. Kadang mcm pelik lak kenapa asal hujan je jammed ekk??

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah