Sunday, October 9, 2016

Time for Giveaway

Hi korang...

Dah lama aku tak join Giveaway...so malam ni rajin skit nak join.....aku bukan apa kalau giveaway simpel - simple macam ni memang cepat je aku join..mana tau ada rezeki kan...korang kalau nak join bleh klik banner



Syarat join untuk layakkan terpilih dapat hadiah kat atas tu adalah...jeng..jeng..jeng

1. Follow blog ni. Iyalah nanti tak adalah korang terlepas update nama pemenang giveaway. Kalau korang terpilih tapi tak redeem sampai setahun menangis di bucu sofa pulak.

2. Like facebook page 



3. Korang buatlah pos pasal giveaway ni kat blog korang dan share link kat komen tau. 

Nanti senang la saya pilih pemenang.

Senang jer kan...apa lagi tunggu korang...jom la join..

10 comments:

  1. terima kasih daun keladi
    nanti datang blog saya lagi
    hehehe..

    tenkiu again sebab sudi join. anytime je saya akan pilih nanti yang bertuah. kalau xterpilih dpt hadiah mcm gmbr, semua yg join automatik dpt baucer dr saya. =)

    ReplyDelete
  2. good luck kak..moga ada rezeki akk

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yang sama.

    http://misspurple17.blogspot.com/2016/10/time-for-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Hai tuan blog *sambil lambai tangan* Kita singgah jenguk tanya kabor tuan blog ni haaaa hiks

    theathra.blogspot.my

    ReplyDelete
  5. hai!

    saya dah pilih pemenang. Klik

    http://aienzunnur.blogspot.my/2016/10/pemenang-giveaway-akhirnya.html

    kot2 awak terpilih =)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah