Tuesday, October 25, 2016

Rasa Segar Dengan Rawatan Chocolate Whitening Facial Di Celebrity Skin Expert Shah Alam

Wanita dan kecantikkan memang tak dapat dipisahkan..cuma yang memisahkan adalah masa sahaja..nak plak wanita bekerja macam aku ni ha...masa agak mencemburui aku untuk memanjakan muka..dulu masa kerja dalam bidang lain aku memang sentiasa menitik beratkan bab penjagaan muka...sekarang dah bekerja didalam bidang lain maka masa agak kurang..kerja..kerja..dan kerja...sebab tu aku mengalami kulit kering dan sangat berminyak..siap bleh goreng telur lagi..lagi satu menurut staff Celebrity Spa aku kurang minum air malah kerap ambil caffein. Itu tak baik untuk kecantikkan kulit..memang aku tak nafikan la sebab aku selalu amik caffein..cuma tak sangka itu antara penyebab kulit aku jadi kurang cantik...

Diberi peluang untuk merasai 1st trial Chocolate Deluxe Whitening Facial merupakan satu rahmat besar pada aku yang memang kesuntukkan masa...tanpa lengah terus menerima jemputan dan semangat untuk merasai pengalaman facial menggunakan chocolate ni adalah kuat walau hakikatnya sesat barat mencari Celebrity Spa Studio di Shah Alam.Melangkahkan kaki ke Celebrity Spa ni aku disambut mesra oleh staff mereka..layanan yang bagus dan sangat mesra..itu yang penting...


Senang je nak cari sebenarnya Celebrity Spa ni...cuma...waze dah bawak aku pusing keliling...


Kita pose dulu sebelum menerima rawatan


Kena isi borang untuk staff Celebrity Spa mengesan masalah kulit yang kita hadapi...jawab soalan betul- betul ye..supaya senang dia terangkan satu persatu masalah yang kita hadapi....dari sini la aku tau masalah kulit aku yang sebenar.....kulit kering dan berminyak....dari pemakanan juga merupakan salah satu penyebab masalah kulit yang aku hadapi...so lepas ni kena la jaga pemakanan...belajar untuk tidak ambil cafein....no starbuck, no coffee...no nothing...nak cantik kan?Nak cantik kena la berkorban....


Selepas tu rawatan pun dimulakan,,,maaf untuk rawatan ni aku tak ambil gambar dari awal menerima rawatan sebab aurat agak terdedah..so rasa agak kurang selesa..nanti aku tepek gambar sesudah menerima rawatan di akhir entry ni ye...bercerita tentang rawatan whitening coklat ni...satu pengalaman yang menarik..dari bersihkan muka...terus ke buang whitehead yang ada...huiiiii....sedap...sedap sangat si Nurin mengerjakan mula aku..menimbun white head berjaya dikeluarkan...muka rasa sakit betul...lepas tu baru la rawatan facial whitening coklat di aplikasikan ke muka...masa ni dengan bau coklat semerbak dimuka buat aku rasa nak makan je...wangi coklat tu buat aku rasa nak jilat2 je kulit muka...kalau la boleh kan..hehehehe....best...sangat- sangat best sebab lepas tu rasa segar sangat muka....rawatan selama 3 jam memang cukup puas hati...rasa segar aje muka.....jom baca kelebihan Facial Whitening Coklat


Kelebihan Chocolate Whitening Facial

1. Melembapkan kulit dalam masa 24 jam.
2. Kulit anda akan semakin Flawless
3. Membuatkan wajah gebu dan glowing walaupun tanpa make up.
4. Mengecutkan Jerawat
5. Mengurangkan Minyak pada kulit wajah
6. Parut akan semakin pudar
7. Pori-pori anda akan mengecil
8. Texture kulit akan semakin tegang
9. Diperkaya dengan vitamin-vitamin khas untuk keremajaan kulit anda.


Tadaaa..gambar sebelum menrima rawatan dan selepas menerima rawatan..abaikan muka buruk menahan pedih dimuka..nampak bersih skit muka lepas white head di buang...bak kata omputih kan....Beauty Is Pain...so..nak cantik kena tahan sakit sikit la...


Selain rawatan Facial Whitening Chocolate..lain -lain rawatan turut disediakan...berikut serba sedikit rawatan yang disediakan di Celebrity Spa Studio.Korang jangan sesekali lepaskan peluang ini sebab Celebrity Spa Studio sekarang sedang mengadakan promosi termurah untuk rawatan Facial Whitening Chocolate dimana harga promosi adalah RM68 seorang / RM120 untuk 2 orang...haaaa...murah kan?

Rawatan lain yang disedikan..
  1. Bekam Angin - RM48
  2. Facial Whitening Chocolate - RM68
  3. Eyelash Perming - RM68
  4. Full Body Massage - RM78
  5. Rawatan Pengantin/ Bridal Treatment - RM198


Terima kasih yang tidak terhingga buat  Puan Ellyn Jamyn diatas peluang merasai kehebatan rawatan di Celebrity Spa Studio milik beliau..korang jangan tunggu lagi..cepat2 dapatkan rawatan muka termurah dan terhebat..highly recommended tau...


Untuk maklumat lanjut 
Instagram : @spa_best_murah
Alamat : Celebriti Spa Studio, Jalan Kristal K7/K , Seksyen 7, 40000, Shah Alam, Selangor.
No. Tel : 60 3-5519 4159
waktu operasi : 11 pagi - 8 malam


12 comments:

  1. sedap dapat pi SPA ...makin cantik kulit akk

    ReplyDelete
  2. wah...gud info ni...aku mmg tgh cari spa yg murah dan best..shah alam ni dah dekat ngan umah aku...boleh la terjah..

    ReplyDelete
  3. uuu..baru tau, cekelat pun boleh buat facial...ingat makan je...tapi cam sayang lak coklat buat facial,kan..makan lagi best..haha

    ReplyDelete
  4. facial chocolate tk pernah try tp pernah p spa wat lulur colkat..rasa mcm nk jilat2 haha

    ReplyDelete
  5. chocolate facial ... bestnye kak suria. Teringin nak buat jugak :)

    ReplyDelete
  6. Bestnya dapat memanjakan diri di SPA..

    ReplyDelete
  7. Bestnya ke spa... nampak fresh kulit muka..

    ReplyDelete
  8. Ingatkan makan coklat boleh putih.. Hehehe.. Rupanya sapu kat muka

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah