Thursday, October 27, 2016

Diet Ke Laut Lagi...

Hi korang..2 hari berkampung kat opis sebab terlibat dengan project tender...2 hari jugak di jamu makan sedap2..ini x timbang berat badan lagi ni...kalau timbang bukan aku je menangis tepi bucu katil tp sure penimbang berat menjerit sebab aku dh berat...

Jom la tgok apa aku makan sepanjang 2 hari berkampung kat opis...


Roti canai


Pasta Chicken Bolognese


Dominos Pizza


Nasi Lemak & Kuih Melayu utk sarapan


Makan malam tadi..Nasi Goreng Kampung


Chicken Grill

Well....biasa la makan minum semua dihidangkan..makan je la kan apa nak tunggu lagi....diet memang kelaut dalam la..last timbang last time 55.3kg...ni tak tau la naik berapa kilo...

Ok la..aku nak tido dan nak rehat...

Nite korang...


22 comments:

  1. Wow best makan sponsor selalu.. tggu lagi, balun je la SA.. rezeki jgn ditolak. Syukur alhamdulillah.

    ReplyDelete
  2. woaa semua sedap sedap.

    takpe kak sesekali ada cheat day =p hehehe lepas tu kena cover balik tau

    ReplyDelete
  3. Diet ke laut kejap tu, SA..alat timbang nanges tak lama..hihii

    ReplyDelete
  4. wow seronoknya makan sedap.sertai segmen ucing nak bloglist (^_^)

    ReplyDelete
  5. Sama la kita kak...diet da ke laut...perut buncit...adoiii...hahaha

    ReplyDelete
  6. Eehh... kalau kakak pun dah makanan macam tu punya sedap nak suruh diet memang tak adalah
    Mana boleh tahan tengok aje kan SA:)

    ReplyDelete
  7. perkkkh kalu gini lah hidangan yg dpt hari2... mmg dana pun lupe diet kak, sume mengiurkan

    ReplyDelete
  8. alaaaa x naik banyak tu, sbb kerja kuat, jgn risau kak. hehehe

    ReplyDelete
  9. wow ... best nye dpt mkn sedap2 free plak tu .. tp kena buat kerja la

    ReplyDelete
  10. perghh..klu kite makan camni hari2 memang gemuk kot..bestnyeee..hihi

    ReplyDelete
  11. Kat office Rose pun memang bukan tempat yang sesuai nak meneruskan misi diet. Hahaha. Godaan makanan. Ade je yang sedap-sedap . Masa jamuan la, kengkawan belanja la, majlis tertentulah. Hikhik. Syukur sebenarnya dengan rezeki yang ada. Alhamdulillah

    ReplyDelete
  12. Hebat2 menunya.
    Kalau macam ni buat apa nak diet.
    Xkan nak tenguk aje.

    ReplyDelete
  13. wow terus lapar rasa bila tengok gambar-gambar ni

    ReplyDelete
  14. Klau sy la kn kak SA, x diet dh tgk mknn sesedap ni. Bedal je dulu. Hehe

    ReplyDelete
  15. Hamboi.. Meriahnya menu..
    Time nie mamng kelaut dalam lah diet jawabnya.. hehehe

    ReplyDelete
  16. Roti canai dengan nasi goreng kampung tu sedapnyaaa. Siap ada udang lagi.

    ReplyDelete
  17. Lepastu dapat maintain tak apa.. Sekali sekala diet ke laut. hihi

    ReplyDelete
  18. Saya dah lama tak timbang berat.. Huhuhu. Last check berat 135 kilo... Huhuhuhu

    ReplyDelete
  19. kalau dah semua makanan sedap mcm ni macam mana nak tolak hahahaah :((

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah