Sunday, November 30, 2014

Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist 2015



Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist Jan-Jun 2015 kini bermula. Penyertaan dibuka mulai hari ini sehingga 30 Disember 2014.

Klik link dibawah banner untuk join! Jom semua, kita join :)

Semua yang join akan tersenarai dalam bloglist BuatWanita.Blogspot.Com untuk bulan Januari 2015 hingga bulan Jun 2015.

Pemenang bertuah akan menerima hadiah sponsor dari LittlePuteri.Blogspot.Com

Thank you for your support!


21 comments:

  1. tq for join suria amanda. masukkan buatwanita.blogspot.com dalam bloglist juga yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq amanda

      Jom cek, ade ke tidak url nya, kalau takde inform kay :)

      http://buatwanita.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-jan-jun.html

      Delete
    2. Salam, senarai bloglist dan peserta bertuah telah diumumkan. Jika korang adalah peserta bertuah, cepat-cepat email kay ;)

      http://buatwanita.blogspot.com/2015/01/dua-peserta-bertuah-segmen-bloglist-jan.html

      Delete
  2. Assalam..nak tanya suria amanda ni along anak pakcik mat zain ke? Atau melisa? Dah lamanya list contact. Ingat anor lg x? Anak cik mihad Pd. Camna nak contact kluarga along / lisa semula ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya allah....jumpa jugak akhirnya..apa plak x kenal...anor dah add along kat FB kan...nanti add lisa jugak..tgok kat sidebar FB ada adik beradik along...along pm nanti no hp abah eh...rindunya kat anor....along dh tgurkat FB tp anor x online kot

      Delete
  3. semoga berjaya, semoga tambah tambah kenaan, semoga meningkatkan trafik....

    ReplyDelete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    Ade singgah dari segmen yang sama

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/12/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/12/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah