Wednesday, March 4, 2015

Bonding Time With Family &Selfie.....

Kejadian lepas bawak anak2 buah main kat Taman Permainan...petang tu pi KLIA 2 jemput Atuk ngan Wan and kakak Dania...seronok betul masing2 dapat berjalan...this is the first time kami ke sini..dulu jemput kat airport lama kan....


Mcm setahun x jumpa je....


Masing2 happy..


Tgok la mereka bertiga ni.. .


Cubaan selfie mama dan anak2


Haih dh kenapa Qhaira tu mcm tercengang?


Gamvar gegar tp nak share jugak sbb si kembar tu comel buat muka


Hahaha....macam2 ragam



Ni pun kakak ngan mama je ready


Haaa...yg ni comel bila Qhaira gelak


Alaaaa...gegar lagi...tp si kembar ok...


Kakak dgn Qhaira..macam setahun x jumpa....

Seronok bila masing2 dah besar....paling seronok bila berebut2 nak duduk bergambar dengan mama..hilang rasa penat bila anak2 ada disisi...
Rindu nyer kat diorang...
Kita jumpa Jumaat nanti....



15 comments:

  1. Betul ! Rindu dengan keletah budak budak time umur macam ni. :)

    ReplyDelete
  2. chomei nya pakat posing. apatah lagi si kembar tu ^_^

    ReplyDelete
  3. meriah!!seronok tgk muka masing masing happy giler!

    ReplyDelete
  4. semua suka selfie nih...ikut mama dia la kan??..heheheh

    ReplyDelete
  5. Seronok kan layan budak budak kecik ^^

    ReplyDelete
  6. Susah betul nak amek gambar semua pandang kamera..ade je gelagat masing2 ye..

    ReplyDelete
  7. amboi meriahnya kat airport..haha..happening sangat tengok gambar2 tu..macam2 gelagat ada..comel!!! :D

    ReplyDelete
  8. geram tengok si qhaira tu...comel

    ReplyDelete
  9. semua pandai berposing..comel2.. :)

    ReplyDelete
  10. Saya ni sehari tak jumpa anak-anak boleh meroyan gamaknya.

    ReplyDelete
  11. Bila rindu.. selak balik entry2 lama macam ni buat kita senyum sendirian kan.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah