Wednesday, March 4, 2015

Cheque Nuffnang....


Alhamdulillah...
Tengah2 kekeringan ni ada jugak rezeki masuk huat tambah2 belanja ...awal bulan dh abih duit?
Bukan dh abih....dh settle hutang piutang...dh byr bil apa segala...dh simpan...so..yang tinggal cuma la amount untuk berjimat cermat....yang lain2 dh selamat diketepikan...
Beringat ye...tahun depan dh nak majlis dh...x kan nak biar je kan....
Sekarang bukan zaman untuk membazir ye....ini la masa nak berjimat cermat....
Apa pun...thanks Nuffnang!!!

20 comments:

  1. Kita tak cashout lagi , masih mengumpul kot kot boleh jadi banyak gilaaaaaa. Hahahaha.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... rezeki utk tambah-tambah duit poket SA
    Betul kena jimat sekarang semuanya mahal apa lagi dah includes GST lagilah..

    ReplyDelete
  3. Berapa amount tu?? nak tengokkk ;P
    Bulan berapa nak Nikah SA?? congrats in advance ;)

    ReplyDelete
  4. Cik akak syg nak cashout nuffnang kak...ingat bulan 4 or 5 nak cash out..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..dpt cek dikala sesak mmg boleh buat kite tarik napas lega kan kak..

    ReplyDelete
  6. murah nyer rezeki ;)
    tak pernah lagi dapt cek dari nuffnang

    ReplyDelete
  7. Wah. Dah dapat nuffnang erk. Kita tak pernah dapat lg. Dah jarang aktif.

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..rezeki..semua kena jimat sekrang ni kan kak..cheque fiza xsampai lagi pulak :(

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..moga tambah rezeki akak.. :)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah...seronok tgk member blogger dpt cashout nuffnang
    ajar la sy ni skit...teringin gak

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. spjg berblogging belum penah tebus nuffnang...hehehee

    ReplyDelete
  12. Salam, tahniah! Haha sy punya belum cash out lagi ni...haha~

    ReplyDelete
  13. wah bestnya..Za tak pernah cash out lagi..

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah. Kite punya tak cukup lagi nak cashout, kihkih

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah