Friday, March 20, 2015

Pageviews & Jumlah Entry Blog Suriaamanda


Hi korang...

As usual la lambat bersiaran...meh nak kongsi pageviews aku yg sempat aku screenshot semalam...x dan nak update sbb balik kerja dah letih...pg ni plak tgh busy...ada meeting dan macam2 lagi...pageviews dah sejuta lebih dengan jumlah entry 4k lebih sepanjang berblogging  Dari 2009...banyak jugak tu...aku lak x aware pasal ni...tp masih blom kuat lagi kan...masih perlu di baiki lagi....sekarang ni dh kelaut je update blog...banyak benda aku x share lagi....makin hari makin bertambah kerja....sabar je la....

Apa yg aku x update lg?

1. E-Day Acu
2. Trip Jakarta
3. Birthday celebration Qhaira....

Next ada 2 event nak pi....ya allah....apa nak jadi ni .......Info bertambah2..tp bab event mmg kena up awal la kan...x leh la nak tunggu je....
Takpe la..aku buat yang terbaik...apapun jadual aku next week...

MAKIN PADAT.....

Nasib ko la Suriaamanda.....manage your time la.....



15 comments:

  1. waahhh byk dh entry dipublish.. hehe

    ReplyDelete
  2. Tak per...
    Kitew semua pun busy jugak..
    Kadang2 tak sempat nak balas mesej dari sahabat semua.

    ReplyDelete
  3. Seronok tgk pageview dah juta juta tu...

    ReplyDelete
  4. blog kita lahir tahun yang sama rupanya... ok la tu dah jadi jutawan pv dah tu hehehehe

    ReplyDelete
  5. cantik la nombor tu..dah banyak entri yang akak dah kongskikan..tahniah..

    ReplyDelete
  6. banyaknya..semoga blog akak terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah kan..ramai sahabat :)

    ReplyDelete
  8. terbaik..hasil usaha selama ni. Fiza pun kurang update blog..busy dengan aktiviti luar pulak..huhu

    ReplyDelete
  9. Moga awak terus kekal sihat hendakNYA.
    Kerja.. kerja jugak.. kesihatan kena juga diutamakan.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah