Monday, March 2, 2015

Mereka Di Penang.....

Amboi2.....hangpa semua....sejak Acu duk Penang bukan main lagi na....selalu naik sana....sepanjang aku di Jakarta diorang pi Penang rupanya....pi tolong apa yang patut kat Acu yang duk kat quarters LKIM....pas ni NS-Penang je la...sebelum ni xde nak pi jauh2 kan...vacation family this year pi Penang je...senang...rumah dah ada....kan?


Abah mak masa mula2 sampai....


Si bulat mama ni...rindu kat awak la....


Si bulat yang sorang ni pun mama rindu jugak....


Alhamdulillah....suka tgok mak dah sihat..dah ceria...


Nah amik...gambar paling comel dari Qhaira...

Ikutkan this week aku nak ke Penang..tinjau adik bongsu aku tu...tp rasanya x dan minggu ni..ada benda nak kena settle this week...nak pi beli laptop Dania dan nak uruskan unifi untuk rumah...kesian Dania sebab Acu dah jauh...makanya x dapat nak layan dia kalau nak kena pi cari gambar2 dari internet untuk kerja sekolah...ye la..cikgu dia kan mmg fikir anak3 org zaman sekarang ni semua senang...ada internet kat umah...x fikir anak orang susah ke senang ke...main order je....cakap kang meroyan plak...nak2 cuzzie aku yg kerja jd cikgu...org ckp sikit dia nyer melenting macam aku dah bunuh kerjaya cikgu...susah bila kitaa suarakan pendapat kita tp disalah erti...x pe la...anak sorang kan....biar la bergolok bergadai untuk dia...esok lusa dia berjaya boleh tumpang senang....kan?


19 comments:

  1. Wah syoknya jln2 ke penang. Jgn lupa mee udang sungai 2. Eceh hehe...

    ReplyDelete
  2. penang mmg syok along...lubuk makan sedap ekekekeekek

    bagus along....usaha tuk membahagiakan anak...takpe along tu semua pelaburan..dania akan balas dgn keputusan2 yg baik dlm exam...in sha Allah...

    ReplyDelete
  3. Waahh pasni nk mkn char kueh teow dh senang dh .....xyah keluar modal byk nk sewa hotel

    ReplyDelete
  4. syoknya klu selalu g jalan2..:)

    ReplyDelete
  5. lamenye xjalan2 kat penang..
    last pegi penang bpe thn lps ntah..
    dh lupe.. huhu

    ReplyDelete
  6. hi qhaira!!! molatnye dia

    ReplyDelete
  7. Kuarters LHDN.. sebelah pulau ke sini.. ntah2 dekat ngan rumah ai.. :)

    ReplyDelete
  8. Salam, aduhai, bace je pun rasa mcm bz betul akak haa..
    apepun, gambar Qhaira sgt lah comelnye..geram tgk!! hehe :D

    ReplyDelete
  9. Ns ke penang jauh juga tu..dah selalu nanti jadi dekatlah ye..

    ReplyDelete
  10. rasa nak cubit ja pipi qhaira yang gebu tu..heheh..

    ReplyDelete
  11. lepas ni boleh selalu makan mee udang sungai 2 lah.. :)

    ReplyDelete
  12. Lamanya tak jalan-jalan kat penang. Bukan setakat penang, nak balik kampung pun tak sempat.
    Comel betoi budak.tembam tu

    ReplyDelete
  13. senanglah lepas ni kalau ada trip ke Penang.. tak payah risau tempat penginapan.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah