Saturday, March 14, 2015

Si Kembar Sambut Birthday Ayah

 Birthday orang birthday dia..tiap kali orang lain punya birthday dia yg sibuk nak tiup cake..geram tgoknya...esok birthday Qhaira sure dia yang nak tiup lilin...budak2 kan...bab birthday memang excited...

Jom tgok kembar sambut birthday ayahnya...


Mereka sambut anak beranak je kat umah mereka sendiri...tgok la siap pakai baju tidur Frozen...


Cake birthday dari si kembar buat ayah diorg


Saat yang di nanti2kan...teruja masing2..


Sekejap je dah besor dh korang ni...

Budak2 memang teruja bab kek birthday...bab  tiup lilin...eleh...korang kecik2 pun mcm tu kan...aku adik beradik x merasa de....kek pun mak buat kan...jgn harap ada lilin..
Itu la bezanya zaman aku dulu ngan zaman sekarang kan...
Bertuah anak2 zaman sekarang...



19 comments:

  1. Makin besar makin cantik si kembar ni :)

    ReplyDelete
  2. alolo..comey je dorg..dgn baju frozen nya..ahaha..

    ReplyDelete
  3. bestnye smbut besday..
    epy besday kembar.. ihiks

    ReplyDelete
  4. Salam, alahai comelnya dua2..cantik2 belaka..haha, betul tu, budak2 skang punya bertuah even birthday baru setahun pun dah siap ada birthday party..trend sangat~ hehe :D

    ReplyDelete
  5. saya pun ada anak sedara kembar... mmg suka layan budak2 tu... kalau nak minta dukung sekali kena dua dua hahaha

    ReplyDelete
  6. tak lepas dengan frozen ye..hehe..

    ReplyDelete
  7. Teringat sambut befday kira besar2an darjah 6 sekali ngan form sekali...dulu2 kan kek.mahal...anyway happy befday buat ayah kembar

    ReplyDelete
  8. Hihi.. Aah kecik2 dulu mcm si kembar ni la.. Huhu

    ReplyDelete
  9. haha..si kembar yang lebih excited depan kek..sama macam anak2 buah wana juga..birthday orang lain, tapi dorang ya lebih..heheh

    ReplyDelete
  10. setuju tu budak sekarang minta senang dapat kita ker nk minta pun tahu segan tahu mak tak mampu..

    ReplyDelete
  11. Suka tengok gelagat budak2 kembar ni

    ReplyDelete
  12. setahun banyak kali lah si kembar ni celebrate birthday ye..hihi

    ReplyDelete
  13. Dulu kecik2 tak merasa.. dah kerja baru merasa potong kek bagai ni.. hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah