Friday, March 13, 2015

Misi Pencarian Meja Komputer Dania

Laaa x abis lagi rupanya kisah Dania nyer komputer ni..so komputer dah ada dh tentu nak ada meja jugak...lepas dah beli komputer pi plak cari meja...cari satu kedai je dah jumpa sebab dh berkenan pas tu lepak kejap pekena ekon sambil2 browsing tgok apa yg menarik...wah...cantik2 sofa..almari hiasan segala la...mmg cantik sangat2..geram je hati tgok...aku geram kat sofa2 tu...rassa macam nak jual je sofa lama yang 2 set kat umah tu...hahaha....macam banyak duit sgt plak...

Si qhaira plak bukan main suka bila nampak teddy bear besar..setiap satu sofa diorang letak teddy bear...geram je si kecik tu tgok..di gumpal2nya teddy bear tu..nasib baik la cina kedai tu x kisah....jom tgok kelakuan Qhaira...


Kan..aku dah cakap..dia geram...di gumpal2nya..kalau kucing sure dh mati Digumpalnya..


X lekang tuh..sampai terpaksa leraikan...


Masa ni atuk amik gambar...comel sgt plak dua2nya...


Amboi2 sampai x nak balik...


Suh pandang kamera pun susah...


Ni paling comel la yang berja
berjaya  aku snap....

Lepas dah bg deposit dan dah arrange pick up kedai tu sendiri untuk hantar petang tu jugak terus masing2 cakap nak makan ...lapar...ermmmm singgah plak kat area mamak AlZain dekat dengan rumah....masing2 order mee goreng mamak..mak je makan roti canai..suka tgok mak ada selera makan...sesekali je mak ye....x boleh selalu....


Dania makan bihun..semestinya bihun yang dia suka....


Cantik x kopiah atuk? Aku sempat beli masa kat Jakarta


Mee goreng mamak yang sedap tp pedas...nampak cili akar yang dipotong2 tu?

Teruk aku ni kan...berzaman nyer citer baru nak up...
Masa aku draft entry ni pun aku dalam komuter nak balik umah...aktiviti blogging tetap diteruskan..ikutkan mmg sibuk..tp bila minat yang dah dipupuk lama dah sebati...mmg x sah kalau xde entry kan...penat weh....sebulan je lagi penderitaan aku ni..harap2 keadaan kembali tenang bila rakan yang cuti bersalin tu dah masuk semula...13hb April...lamanyaaaaa la lagi....cepat la masa berjalan...aku dah x terdaya dah rasanya....

18 comments:

  1. Qhaira, comel sgt ...suka dia dgn teddy bear besar tu, x takut pulak ye dia dgn benda besar2...

    Mee goreng mamak mmg sedap lg2 la yg ditambag cili padi...

    ReplyDelete
  2. comelnye duk gomol2 tedyy bear..
    hihi

    ReplyDelete
  3. Terpaksa ganti buatkan keje yea.
    Memang meletihkan.
    Penah menrasainya.

    ReplyDelete
  4. Adeh....comel pula dia gomel2 teddy tu kan..hihi..
    Akak mee mamak tu..alahai nampak sedap lah..tekakk terus ingat nak makan mee je..pantang tengok sedap je..haha..mula lah dia nak makan..

    ReplyDelete
  5. yup gambo yg last tu comel!!!
    terselit tepi bear gabak tu...

    menaip dlm lrt? kalau aida mesti muntah pastu.
    dlm kenderaan apapun aida x boleh membaca :( hu huhu apatal lagi menaip!

    ReplyDelete
  6. Salam, haaaa bz gila ye ko kak..gigih bekerja...haa~ haha sy igt dalam ni ade lah meja komputer yg dibelinya tu, tapi nggak ada sih...nasib ade banyak pic Qhaira comel gomol teddy bear besar dgn pic mi goreng tu..lapar sudah~` waaa !!

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah mak SA dh sihat... semoga sihat walafiat hendaknya makcik..

    ReplyDelete
  8. dah lama tak makan mee goreng mamak..

    ReplyDelete
  9. Hihi comelnyee budak kenit ni.. Geram je..

    ReplyDelete
  10. amboi aksi cium teddy bear tu nampak cute ja dia..

    ReplyDelete
  11. Nak mee goreng mamak. Kat kelantan ni susah nak cari.

    ReplyDelete
  12. Nak mee goreng mamak. Kat kelantan ni susah nak cari

    ReplyDelete
  13. Kena beli satu bear besar untuk Qhaira tu kak..Dah penat beli barang memang lapar..macam sedap je mee goreng mamak tu..okaylah tu pedas..baru sedap :)

    ReplyDelete
  14. Geram tengok dak Qhaira tu.. gambar yang dia kiss teddy bear tu comel sangat ai tengok.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah