Wednesday, March 25, 2015

Top Komentator March 2015


Assalamualaikum
Hari ni aku umumkan mcm biasa 3 orang pemenang top komentator
3 tangga teratas tu adalah pemenangnya yang mana tempat pertama akan bawa pulang novel yg aku janjikan dalam entry sebelum ni..nanti aku pos macam biasa..yg bulan lepas pun masih ada 2 orang yg belum aku poskan hadiah..harap2 sabar menanti...
Macam2 hal skrg ni..dengan demam..dengan jadual harian padat..
Korang  yg lom dpt hadiah jangan marah aku tau. 
Buat 3 pemenang berikut

1. Siti Zawiah
2. Mama 3 Farhanah
3. Bbwana Adienia

Alamat korang semua dh ada..nanti aku poskan hadiah...


22 comments:

  1. Wah bestnyer..
    ni yang kitew tak sabar nak bagi komen ni..harap next month nama kitew pulak hehe.
    Macam 3 top tu selalu jew dapat...heheh Tahniah awak2 semua

    ReplyDelete
  2. lama dah tak jadi top komentor blog ni.. huhu

    ReplyDelete
  3. tolong pos kat aku jgk sebab aku komen dalam diam. ehhh... hahahaha

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat semua..
    Nama kita takde dalam senarai.. sepanjang bulan 2 dan 3 ni ai sibuk jaga anak tak sihat dan kerja office yang berlambak.. huhuhu..

    ReplyDelete
  5. wah best dari Novel dari akak SA.. tahniah semua

    ReplyDelete
  6. ala.. xmsok dlm list pon..
    huhu

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..thanx banyak ya kak..moga tambah murah rezeki akak, amin.

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah tersenarai..terima kasih akak..semoga cepat sembuh dari demam..

    ReplyDelete
  9. Wah, tahniah pada blogger-blogger tersenarai tu ya

    ReplyDelete
  10. Tahniah semua. tak sampai pulak no.3 tu

    ReplyDelete
  11. tahniah untuk semua termasuk diri saya, hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah