Wednesday, March 18, 2015

Bahagian Intim Perlu Dijaga....

Hi korang....
Sapa kata bahagian intim tak perlu penjagaan sempurna...bahagian intim la perlu dijaga memandangkan itu mahkota wanita yg berharga....kalau x dijaga sempurna...macam2 masalah nanti..

Aku memang mementingkan kebersihan...satu badan memang perlu dititik berat terutama tempat2 sensitif..dulu aku guna pembersih wanita Avon...lepas tu bertukar pada Lactacyd ni...bertahan sampai hari ni..aku suka yg kaler pink tu..sedap bau dia..tp nanti nak cuba yang lain2 jugak...ni sample yg aku dapat..boleh la cuba2...semua pun best....


5 packet termasuk feminine wipes


Yg ni ada vitamin E & Collagen...jgn Ingat muka je nak ada collagen...
Bahagian intim pun nak jugak


Yang ni lebih moisturizing
Siap ada extra milk moisturizer



White intimate..with marine basef algowhite & plant based actipone B
Whitening la ni....


Long lasting freshness
With extra herbal essences...

So ada pelbagai variant yang korang boleh pilih..harga pun xde la mahal sangat..
Aku suka beli pack berkembar time Jusco or Guardian buat sales..so lama la nak guna...
Dania pun aku dah ajar guna pembersih...tp utk teenager la...alahai x ingat apa jenamanya ntah...mahal skit x pe kot...mekap boleh beli mahal...x kan untuk mahkota sendiri nak berkira kot kan....

Cheh...bukan main aku up Lactacyd ni...bukan diorang bayar pun...tp x pe la...sharing benda baik x salah...mana tau satu hari nanti dapat review product2 mcm ni lak kan....

Apa pun...Lactacyd tetap menjadi pilihan....

Korang nak cuba...dapatkan di mana2 farmasi berdekatan anda....

Selamat mencuba....


19 comments:

  1. Wangi ni kan lya pernh try juga

    ReplyDelete
  2. Wajib jaga kak...cik akak tak pernah cuma lagi produk nie kak...cuma cik akak beli susuk dara pengantin kak....bagus juga...mahal pun boleh tahan harga kak...habih t nak juga cik akak cuba produk nie

    ReplyDelete
  3. falsya dulu guna jugak pencuci2 nie..mcm2 dh try..end up lagi teruk..T_T

    ReplyDelete
  4. sy mmg guna jenama ni... selesa sangat... :)

    ReplyDelete
  5. nak kene cuba jugak la nie...biase pakai anugerah punyer je tapi dah lama tak tukar dah.

    ReplyDelete
  6. saye gne lactacyd kaler pink jgk!

    ReplyDelete
  7. bagus bawak travel ni...
    thanks for the info

    ReplyDelete
  8. dulu I guna yg liquid punya
    now dah bertukar kepada Sebamed
    apa2 pun mmg kita perlu jaga kann..

    ReplyDelete
  9. saya guna jenama lain..dapt jugak sample ni..bagi kat adik..dia kata best yang ni..bau sedap2 semuanya...

    ReplyDelete
  10. dapat jugak sample ni..tapi tak guna lagi..nak try nanti..

    ReplyDelete
  11. Lame cri.. Tp mcm xjumpe je.. Huhu

    ReplyDelete
  12. bagus juga info akak ni..nak juga try jenama ni..

    ReplyDelete
  13. best gak brand ni, tp skarang cn guna nutrimetic ;)

    ReplyDelete
  14. betul tu kak yg intim tu nk guna lama..mau bau hapak ka laki cari lain nnt ahakzz..

    ReplyDelete
  15. Saya pun guna lactacyd jugak. Kena jaga dari awal.

    ReplyDelete
  16. Kat office memang ada stock jenama ni tapi kat umah tak guna lak..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah