Friday, March 20, 2015

Majlis Bertunang Acu Part 1

Majlis bertunang Acu ni mmg banyak part nampaknya...banyak yang nak dikongsi...especially bab pelamin..pelamin ni di tempah dari KL..so malam tu memang diorg datang untuk pasangkan...kat mana jumpa diorg ni...contact kat instagram ..kalau x salah diorang ni jugak buatkan pelamin Angah Rajalawak bertunang kalau x salah.. cuba korang search Aireka Moment...mesti jumpa....


Ni masa diorang mula2 sampai


Tapak ke menda ntah tu...dulu panggil platform je..skrg x tau le...


Kotak Kayu yg mmg dh siap pasang yg diorang bwk all the way dr KL..mula2 x nampak seninya...tp...bila dh siap...korang tgok la nanti..


Naikkan tabir plak...hentam je la...penat aku fikir...pas tu aku tinggalkan jap...terus dah siap je....



Macam ni ha ghupernya....cantik plak erk....


Blom jadi mmg x nampak mn seninya...dh jadi.......wow...aku pun tergoda


Ni gambar ni dh kongsi...tp nk kongsi lg sbb ni dari kamera aku...


Alahai Aressa.....gediknyaaaaa....


Ni di hari kejadian......dh ada sportlight..cantik kan....


satu lg.....

Kadang2 x terjangkau dek akal yg dari bahan2 yg macam ni boleh hasilkan sesuatu result yg superb...pada aku ini mmg cantik...mmg mrnepati citarasa....
Kalau x ...x kan la Aressa dan Adeliya sibuk mintak nak kawen....kan????

Hahaha....budak2 sgt2 tulus...main sebut je...padahal x tau kawen tu apa...

Sepanjang masa sebut benda yg sama....

Sampai Ibu diorang ckp...haaa ye la...nanti ibu kawenkan...tapi cari yg kaya raya...

Anak raja ke....

Allah ibunya pun.....hahaha......


13 comments:

  1. Cantiknyer..
    Kitew hari tu majlis adik bertunang simple jer...Buat pelamin pun sendiri...hehe

    ReplyDelete
  2. cantik.. nampak lah kreatif nya bahan yg digunakan..
    tunggu pelamin SA pulak lps ni.. mesti kebabom! ;)

    ReplyDelete
  3. Cantik pelaminnya, simple dan berseni.

    ReplyDelete
  4. cantekkkkk. rasa macam nak bertunang lagi sekali pulak. eh? hahahah

    http://myraanneba.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Cantik dan ringkas jer pelamin tu. Ingat time saya tunang dulu, sarung cincin bersimpuh atas lantai ja. Takdenya pelamin2 ni.

    ReplyDelete
  6. serius cantik sangat hasilnya..wah, buat x sabar nak kawen nih..hihi..

    ReplyDelete
  7. cantiknyer :) nk kawen ek..hihih budak sekarang mudah terikut

    ReplyDelete
  8. cantik sangat..sesuai dengan majlis tunang..simple je tapi superb cantik

    ReplyDelete
  9. laju2 ai tunjuk gambar ni kat adik ipar ai.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah