Saturday, March 28, 2015

Majlis Bertunang Acu > Last Part

Alhamdulillah dah sampai part yang last.....sesi bergambar ngan mak2 dan pak2 dan jugak tunangnya di atas pelamin...jenuh aku nak kuarkan ayat ni....idea x mari la...belasah jer la....cum gambar kitorang yang adik badik perempuan xde....sibuk giler sampai x amik gambar pun....boleh?


Bakal mertua dan mak pun sempat bergambar


Mak masa ni x sihat sgt...x kuat...


si kembar yang sibuk nak kawen macam Acu


senang plaj amik gambar korang kan....


tgok la tu...behave plak


Acu ngan angah....dia sorang je ikut tema...


Acik dan Qisya


dah kenapa Aressa senyum sengih macam u...Aleeya sweet je....


ini lah en tunang Acu....


Ensem tak...mereka sama2 lepasan Unimas Sarawak...jumpa pun kat sana..


Bakal Pak Mertua dan Abah pengantin ppuan...

Tunang Acu ni orang Perlis...kami bercuti last year pi Perlis jumpa diorang jugak....memang kenal awal2 masa kat Sarawak...x sangka hubungan kekal akhirnya jadi sebuah keluarga...dari Utara Bertemu di Selatan...moga jodoh Acu berpanjangan hingga ke jinjang pelamin...

August...kita tunggu Majlis pernikahan dan persandingan plak....

12 comments:

  1. Sweetnya mereka. Moga jodoh brkekalan

    ReplyDelete
  2. comelnye!
    tahniah utk acu! semoga kekal till jannah..

    ReplyDelete
  3. Salam, wahhh sy suka lah lighting kat pelamin tu, dlm gambar nmpk elegant dan klasik dan malap-malap romantik gitu. Nice!! :D tahniah, semoga berpanjangan jodohnya hingga ke akhir nanti :D aminn..

    ReplyDelete
  4. Tahniah...sama cantik dan sama padan pasangan tunangan ni..harap kekal selamanya ye

    ReplyDelete
  5. cantik2 gambar tu..si kembar tu memang pandai posing depan kamera.. ^_^

    ReplyDelete
  6. Cantik eh..suka tengok pic tu kak

    ReplyDelete
  7. Cantiknya Acu bertunang..semuanya cantik..pelamin, hantaran dan berseri² bakal pengantin..Tahniah untuk adik akak

    ReplyDelete
  8. Cantiknya acu....simple n elegan...tak sabar nak tgk along plak...hehehehe

    ReplyDelete
  9. Moga apa yang dirancang berjalan dengan baik hendakNYA..

    ReplyDelete
  10. sama-sama cantik dan hensem
    ringkas dan cantik baju adik SA

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah