Wednesday, March 11, 2015

Pemberitahuan

Hadiah untuk top blogger February aku dh pos kan untuk 5 blogger berikut

1. Sally Yatiey
2. Azhafizah
3.Mama3 Farhanah
4.Bbwana
5. Suhailah

No 1-3 aku pos guna pos laju..sila inform bila hadiah dh sampai dan macam biasa kena buat simple entry...yang 2 lagi tu aku guna pos biasa...tolong inform kalau hafiah dah sampai jugak ye...cuma Azhafizah je aku baru pos hari ni....

Lagi 5 orang aku cuba poskan secepat yang mungkin...tunggu ye....sebab aku bz giler sekarang ni...aku dah pos kan nanti aku inform ye....

Thanks..

Suriaamanda

20 comments:

  1. terima kasih banyak akak..nanti bila dah sampai wana akan inform akak..moga akak tambah murah rezeki ya..amin

    ReplyDelete
  2. heheh I baca pun boleh rasa kebusy-an u tu. Suka memberi, moga murah rezeki u..

    ReplyDelete
  3. tahniah tahniah... bila nak dpt menang ni heheheheheh

    ReplyDelete
  4. Tahniah semua..thanks kak..alamak arini xde kat rumah pulak..kena suruh dorang buat second delivery lah nampaknya ni.

    ReplyDelete
  5. syiok aaa diorang dapat hadiah hihi..

    ReplyDelete
  6. Salam, hahaha ni yg sy ade termasuk sekali tu ke ea? Sy pun xigt..hahaha..take your time kak (n_n) TQ!

    ReplyDelete
  7. Hadiah dah sampai SA. Tenkiu bebanyak

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..dah selamat sampai kak :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah