Monday, March 9, 2015

Red Mummy Model Iklan...

2-3 hari ni perut aku meragam..tak sedap perut sebab sebu pas tu xde selera makan...sakitkepala dari Jumaat bawak ke Ahad..tp aku buat x tau je malas nak fikir pasal sakit..aku layan anak dara aku ngan Qhaira lagi bagus...dah la bukan selalu aku ngabiskan masa ngan Qhaira...

Petang semalam aku yg x sedap tekak ni terasa nak makan tom yam so pergi la Family store nak cari bahan basah utk merealisasikan impian aku tuh...tgh jalan2 dalam supermarket tu terus ternampak banyak gambar2 Red Mummy...wah...dh jd model iklan dah Kak Red....untungnya dia....


Kat tempat lain pun ada gak....cuma aku x selfie je...

Hasil tomyam campur aku....


Sedap skit tekak hirup tomyam....

Cuma selera nak makan tu kureng...x tau kenapa...perut pun sebu je....
Ari ni timbang berat badan maintain 48kg....

Ni nak demam la ni....sure punya....



26 comments:

  1. sedap nampak tomyam SA! mcm nak tumpang hirup gak :D

    ReplyDelete
  2. haha ka nak boleh pulak hihiii

    ReplyDelete
  3. Ai Kak apasal nmpk sdp sgt tomyam tu pekat yg amat

    ReplyDelete
  4. Huiyooo pekatnye tomyam akak..tgh xsihat nie mcm best je kalau dpt hirup skit..

    Gws kak.

    ReplyDelete
  5. Red mummy di mana mana la ni.. sedapnya tomyam. kita pun sekarang takde selera makan. kat umah siang makan roti @ biskut.. tak tau la sebab baru tukar planning pills ke hapa.. dulu pelahap sampai jadi risau. selera macam anak gajah.. tp ok la kot2 boleh buang 2 kg ni yg degil sebelum ni hahahaha

    ReplyDelete
  6. pemes red mummy.. :D


    sedapnye nmpk tomyam tu..
    semalam baru je mkn tomyam.. hehe

    ReplyDelete
  7. wah kak, kurusnyaaaaaaaaaaaaaaaaa...

    ReplyDelete
  8. sedapnya tomyam.. nanti nak cari bahan buat tomyam laa plak..

    ReplyDelete
  9. kuasa red mummy semakin meluas gitu :)

    ReplyDelete
  10. wah..tomyam tu memang nampak sedap..wana pun suka makan tomyam..

    ReplyDelete
  11. Rezeki red mummy..hilang selera tomyam mmg pengubatnya..

    ReplyDelete
  12. Tom yam memang fav cik akak

    ReplyDelete
  13. SU, take care moga cepat sembuh:)
    sedapnya tomyam tu:)

    ReplyDelete
  14. uih baru semalam makan tomyam. mengidam lagi lak rasanya! -blog kerusiburok-

    ReplyDelete
  15. Tomyam!!!!
    Lagi dosa tgk kt opis...eh periuk doraemon ada...nak buat jap gi hehehhe
    Pening? Jaga diri tau SA...bykkan minum air limau nipis suam...insyaAllah

    ReplyDelete
  16. Salam, hahaha baru tgk tadi kat Yahoo page, RedMummy VS Mak Biasa...igtkan mende...sbb sy xtgk sangat pun..heheh

    ReplyDelete
  17. terliur tengok tomyam yg akak masak..tu baru gambar..hehe

    ReplyDelete
  18. glamer kak red....tomyam nmpk pekat n sedap...

    ReplyDelete
  19. Sedap hirup tomyam.. Yummy.. Wahh model dh ye..

    ReplyDelete
  20. Siapa yang red mummy ni, ketinggalan betol la. Sedapnya tomyam tu

    ReplyDelete
  21. RedMummy.. ai is suka tengok beliau.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah