Wednesday, March 4, 2015

Hadiah Buat Pengomen Tegar February...


Haa..ada masa skit ni aku tgh siap2kan anvelope nak bg hadiah kat 10 pengomen tegar February...ada yang x alert lg kot yg February punya pemenang aku nak bagi hadiah Kat semua 10 pengomen February...setakat ni ada 5 org je yg bg feedback...ada 2-3 yg biasa dlm senarai aku dh ada alamat...So...aku nak la mintak alamat mereka2 di bawah untuk aku tunaikan janji aku kan...nanti korang dh dapat hadiah or sampul just buat simple entry yang mwngatakan korang dah terima hadiah dari aku....

Mereka2 yang aku x dapat lagi alamat :

1. Mama3 Farhanah
2. Nao Mei
3. Lynn Damya

Yang lain2 tunggu eh hadiah dari aku....baru siap nak hantar kat 3 orang ni...mana yang dekat2 aku pos biasa je...mana yang jauh aku pos laju...

Harap semua dapat bersabar ye...aku hantar Iikut kelapangan aku....almaklumlah aku ni dh macam menteri...menteri pun x sibuk macam aku....
Kadang2 rasa macam bosan plak sebab xde ruang untuk diri sendiri... 


**Kit Kat tu bukan hadiah itu ubat stress



25 comments:

  1. Haha..cik akak ada ke...adeh...maaf ye kak...jap cik akak pm kat facebook je lah

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. wah bestnya. taniah ye kalian bertiga. hehehee

    ReplyDelete
  3. Ni alamat saya :
    Norihan Bt Yusuf
    Jabatan Siasatan Jenayah,
    IPD Kota Bharu,
    Jalan Padang Tembak,
    16100 Pengkalan Chepa
    Kelantan
    No phone : 0172788126

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat pengomen Februari..
    Bulan Februari ai tak terkejar.. terlalu banyak perkara nak dilalui..

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada semua pengomen tegar, agaknya tak perasan kot nama mereka diumumkan sebagai pengomen tegar?

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada pen gomen tegas!

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. tahniah pada pengomen tegar februari

      Delete
  8. Ingat dapat kit kat tadi..hehe..okay kak..thanks :)

    ReplyDelete
  9. hahaaa..suspen wana..ingat kak suria nak bagi coklat kit kat..hahah..

    ReplyDelete
  10. coklat memang melegakan stress..makan dark coklat lebih baik kak..eheheh..padahal wana pon makan diary milk juga..huu ;p

    ReplyDelete
  11. Zbestnya dapat hadiah pengomen terbanysk, bulan Mac ada ke?

    Jom kunjungi entri berkaitan:
    Malaysia Best Blog 2015

    ReplyDelete
  12. Ramailah yang beri komen banyak-banyak pada bulan Mac nanti. Nak join boleh jugakkan? Suria....

    Jom kunjungi entri berkaitan:
    Malaysia Best Blog 2015

    ReplyDelete
  13. depa tak mau hadiah la tu..hehehe

    ReplyDelete
  14. Salam, ahhhh nasib baik kak Diana Rashid bagitau kat komen psl hadiah ni, kalau tak mmg sy xtahu selagi belum jalan2 kat sini...yeayyyy time kasihhh (n_n) dpt hadiah! haha ni alamat saya kak :)

    Nama: Lynn Damya
    Alamat: Teguh Insatsu, 1770, Jalan Senai Utama 1/2,
    Taman Senai Utama, 81400 Senai, Johor
    Fon (akak letak email saya ni) : justealicious@yahoo.com

    Terima kasih kak!! :D

    ReplyDelete
  15. tahniah .. syok nye dpt hadiah. sy nak jgk boleh?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah