Thursday, March 5, 2015

Sehari Sebelum Majlis Pertunangan Acu...

Tak habis lagi aku citer tentang sekitar majlis bertunang Acu...sibuk dengan tugas..sibuk pi Jakarta...sorry sbb buat korang tertunggu2..nak ikutkan banyak lagi gambar ikut turutan dalam kamera..aku lom transfer...

Masa memang agak suntuk buat persiapan..nasib baik hantaran separuh dh siap...tinggal nak tacap2 je lagi...masing2 memang sibuk dari pagi bawak ke tengah malam...penat x usah cakap la..aku kejap2 keluar...benda tu x cukup..benda ni x cukup...semuanya ada je yang x ada..sib baik kedai dekat..dengan nak tacap hantaran lagi..

Meh la tgok masing2 bila dh penat...budak2 la best..xde buat kerja pun kan..budak2 jugak penyeri keadaan...


Dua sepupu ni dh boleh harap tolong picit kaki....Bersungguh Qhaira tu ha..


Sambil menunggu budak2 tu set up pelamin...


Aku tacap hantaran..tp asyik kena cukai je bila masing2 nampak choc


Iecha yang mati2 percaya Itu hantaran dia..sibuk nak kawen...


Pelamin dah siap atuk nak rehat depan pelamin..si  kembar berebut atuk..
Nak bergambar pun nak berebut


Tgok la tu Qhaira pun laju2 pi kat atuk....nak jugak rebut...


Dapat landing kat paha pun jadik...alahai...


Still x nak lepaskan atuk...


Ok atuk dah pangku...bahagi sama rata..paha atuk lebar...


Yeay Qhaira dapat...eh kakak Dania mana? Tentulah kakak amik gambar....

Malam tu semua tido lambat...
Aku dah siap buat sirih junjung..dah tacap semua hantaran..terus aku naik atas...mandi then tido..giler nyer penat...majlis aku nanti x tau la..
Ntah2 aku lagi penat kot..semua nak kena buat sendiri kan...
Tak mo fikir la....sakit otak fikir...January lambat lagi..tp persiapan kena dari sekarang
Walau majlis aku nanti just nikah dan bersanding je..tp sure macam2 nak kena ready kan....
Berdebar2 acik ha.....macam kan anak dara plak nak kahwen....


15 comments:

  1. memang penat bila nak kena buat banyak benda tapi hasilnyaa nanti mesti memuaskan hati

    ReplyDelete
  2. hahahah..siapa la dok kencing kata tu hantaran kawen dia tu??

    ReplyDelete
  3. Wah..sibuk betul akak ya..hehe..paling best tukang urut kenit tu nampak bersungguh..Haha..comel

    ReplyDelete
  4. Cantik betul la hantaran coklat tu..berpinar mata wana tengok coklat tu..hihi

    ReplyDelete
  5. Manna betul tengok twins dan qhaira dgn atuknya..Haha..berebut pula tu.. :)

    ReplyDelete
  6. bersungguh Qhaira urut kaki Mama Long dia..macam ye ye je tu..comel perangai.. Kenduri apepun penat kak..larat tak larat je nanti..hehehe

    ReplyDelete
  7. Manja sungguh cucu atuk. Atuk pun pandai melayan cucu ^^

    ReplyDelete
  8. tak sabar tunggu SA kahwin...smoga dipermudahkan

    ReplyDelete
  9. Sally dah rasa penat dia kak...settle kan abg dgn kakak punya majlis...hehehe

    ReplyDelete
  10. seronoknya.. :D syok tengok keletah qhaira dengan kembar..

    ReplyDelete
  11. Memang penat kalau kita buat sendiri semuanya tapi puas hati.

    ReplyDelete
  12. Suka tengok keletah dak kembar dengan dak Qhaira.. comel.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah