Tuesday, March 10, 2015

Misi Pencarian PC Dania

Dah lama diidam2kan Dania...PC sendiri...printer sendiri...sekarang dah x payah nak pi Cyber cafe kalau ada keja2 sekolah nak buat..nak print la...apa la...cuma hujung bulan nanti baru masuk internet...ingat nak pasang UNIFI je senang..sekali ngan hypp tv...pas tu terminate Astro...x de la sakit jiwa tgok citer ulang2 ...


Kaler hitam sememangnya menawan...


Printer sekali ngan scanner


Meja komputer pun beli...cantik plak matching ngan pc...

Puas la hati dia...
Total damage pc dan printer RM1600..
Total damage meja pc RM299...

Untuk PC boleh la mama claim income tax next year.. claim utk komputer 3 tahun sekali ye..tahun ni so far xde banyak nak claim...tgh terkial2 lagi ni...dateline bila eh...satu apa pun x buat lagi ni...



18 comments:

  1. wahh bestnya dania dapat pc baru..one set dengan meja sekali tu..best la meja tu siap ada tempat letak printer..sangat pratikal.harga pun boleh tahan tu.belajar rajin² ye dania..lepas ni senang buat kerja dah kan :)

    ReplyDelete
  2. Wah..best la Dania..tambah senang nak buat kerja sekolah.. :)

    ReplyDelete
  3. Smg Dania lebih tekun belajar ye nak..

    ReplyDelete
  4. Waah... mesti Dania happy ni!

    Saya pulak baru terminate unifi + hypp tv. Kebetulan dari tahun lepas Astro asyik call offer Maxis Fiber Internet 10gb. All in total bill Internet & astro jimat RM40 sebulan. So far tv tak ada interruption bila hujan sebab package include IPTV sekali.

    ReplyDelete
  5. Sama macam nani punya lahh. hehehe ;D

    ReplyDelete
  6. sama macam nani punyalah. hehehhe :D

    ReplyDelete
  7. tengah piker nak cari printer huhuhuhuhh

    ReplyDelete
  8. Area rumah akak dah ada unifi ye..bestnya..area rumah fiza takde lagi..terpaksa guna streamyxz dululah jawabnya..nak tunggu unifi sampai ntah bile

    ReplyDelete
  9. Wah seronok dapat pc baru tu..kiki..

    ReplyDelete
  10. Salam, haaaaa kat sini rupanya meja Pc yg disebut2 kan tu ya...mmg nampak cantik dan matching gitu...nak buat kerja pun semangat dah ni..hihi

    ReplyDelete
  11. mudah untuk Dania buat homework lepas ni.. :)

    ReplyDelete
  12. Beli kat mana pc tu SA? Low yat ke

    ReplyDelete
  13. Syoknyeee dpt printer.. Hihi.. Sgt2 memerlukan bnde2 ni

    ReplyDelete
  14. Comelnya meja pc tu. Macam nak beli satu la

    ReplyDelete
  15. untung dia mama dia belikan komputer..leh mama join sekaki hihihi

    ReplyDelete
  16. memang berguna, dan kena elok2 jaga, best bile barang2 tu ade, mudah dna pantas nk buat keje, nk siapkan homework, kan...hihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah