Friday, March 27, 2015

Pelamin Cantik Pengantin Maroon......

Hi korang....ni la pengantin Maroon yang gelarkan base on theme perkahwinan diorang...sebenarnya pengantin perempuan tu adik ipar kepada kazen aku...so dah banyak kali wedding sebelah diorang yang kitorang x dapat pi...kali ni pi la...ye la x lama lagi adik aku nak kawen...pas tu ada la orang tu plak ikut jejak kan...makanya belajar2 la pergi wedding orang...balik dari wedding ni la aku mula demam tu..ahaks...aku ni demam...tp tgh MC ni rajin plak aku buat entry auto post...ye la aku kan banyak hutang ngan korang....terpaksa la aku langsaikan...aku sebenarnya x ingat nama pengantin ni...so sukati aku je la namakan diorang penganti Maroon....dah itu kaler tema majlis diorang kan...tp siyesly diorang comel...


cantikkk....pesen pelamin sekarang macam ni kan....


close up sikit....suka plak aku ngan combination colour diorang pilih...aku nanti nak off white...ok x?


pengantin berarak...cantiknya songket modern diorang....eee tetiba rasa nak pakai songket jugak


gambar2 ni bukan aku yang amik eh...tp anak dara aku....bakat boleh asah ni...


malu2 lipas plak diorang ni...santek kan...comel jer....


Yang pengantin lelaki pun sweet....diorang x jauh pun...area2 felda tu jugak...

last one...

Punya la ramai orang....dengan x cukup tempat...dengan panas...terik betul panasnya...kami ke sana dengan 5 buah kereta..4 buah stay sampai habih majlis...aku ngan family balik....x larat sebab aku nyer kepala dah nyut...nyut....Qhaira pun ada kan...pas tu dah tentu2 aku yang dukung....dia plak tengah melasak sekarang sebab dah pandai jalan dan dah berlari...tp dia behave la elok jer xde banyak hal..

Balik dari kenduri maka mendapat la....demam sakit2 sendi....dan korang pun dah tau kan...sedih wooo..ada event yang aku terpaksa let go last minute....demam x ok lagi....takpe la kan...xde rezki....nanti2 ada la tu....

18 comments:

  1. Semoga berpanjangan jodoh mereka hingga ke syurga...

    ReplyDelete
  2. Cantiknya pelamin..pandai diaorang pilih kombinasi color pelamin..

    ReplyDelete
  3. Jadi inspirasi buat SA kelak nak pilih pelamin off white ke macam ini pun cantik juga.

    ReplyDelete
  4. BUNGA TU mcm bunga konsep bali

    ReplyDelete
  5. cantik pelamin, cantik pengantin..tahniah untuk mereka.

    ReplyDelete
  6. memang cantik..pengantin cantik, pelamin cantik

    ReplyDelete
  7. Salam, perghh...sy begitu tertarikk dgn baju pengantin. Sy sukeeeee songket..nak beli mahal, so kena lah sewa waktu wedding ye tak~ haha kak pakailah songket..hihi

    ReplyDelete
  8. memang cantik..semoga berkekalan hingga ke jannah.. :)

    ReplyDelete
  9. cantik sangat pelamin tu..kombinasi warna pun sepadan..suka tengok..

    ReplyDelete
  10. Cantik..
    moga pasangan pengantin bahagia hingga ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  11. cantiknya pelamin tu,
    baju pengantin perempuan tu pun cantik designnya

    ReplyDelete
  12. simple but nice pelmin tuuuu, songket tenunan melayu yg asli memang cun, tp nona rse, lau nona pkai tuu, dah terasa rimasnyee, ehehe, tak biase ler kononnye, hahaha, gedik taw !

    maroon kaler sesuai ngn kulit pengntin tuuu,

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah