Saturday, March 21, 2015

Majlis Bertunang Acu Part 2

Eh ada plak majlis berzanji...laaaaa  of course la ada kan...x kan xde plak...dah tentu2 sekali ngan Dhia nyer Akikah...cuma sayangnya aku lom dapat gambar akikah tu lagi...ada la dalam email yahoo aku...tp korang tau la...lembab nak mati downloadnya....letih menunggu...itu aku up kemudian eh...banyak gak tu aku amik gambar dari kamera godang aku tuh....


Kumpulan berzanji makcik aku nyer team la ni...


seragam semuanya


makcik aku yang tengah2 tuh...adik abah...


best kan dia join macam ni...tp dia x kerja...housewife..ok la ada aktiviti


antara hantaran Acu hantar pada pihak lelaki


set bag duit


sirih junjung...main belasah je buat


aku suka yang ni...


sebab suka so tepek lagi satu...


buah asam plum aku buat bentuk anggur ni


chocholate


gula2 dan chocholate jugak


set kemeja


set tali leher


one more snap

Ada lagi sebenarnya tp x sempat nak amik....
tengah sibuk2 buat photoshoot barang hantaran....pihak lelaki pun sampai...kelam kabut kitorang...ahaks...aku lak sebagai wakil mak yang x sihat memang x menang tangan tgok ramai sampai pnuh dalam rumah....alhamdulillah orang jauh bertandang kan....tgok oranag bertunang teringat aku masa bertunang...eh....itu kisah lama kisah silam...x yah nak ingat2 dah....
next aku nak up gambar apa plak erk....erm...makanan kot.....

tunggu erk....


14 comments:

  1. simple dan cantik je hantaran
    suke tgok..

    ReplyDelete
  2. wah...cantik2 barang hantaran..tapi wana suka biskut lidah kucing pelangi tu dan buah anggur..erm, geram tengok.. ;)

    ReplyDelete
  3. simple tapi tetap cantik semua hantaran tu..

    ReplyDelete
  4. cantik² semua hantarannya kak..tangan berseni akak ni.

    ReplyDelete
  5. Tulah okje pun teringin gak nak join marhaban gini tp cik abe kurang izinkan huhu....
    Tahniah buat Acu....

    ReplyDelete
  6. belah perempuan mesti byk makanan kan

    ReplyDelete
  7. tergugat tengok hantaran coklat tu.
    SA gubah sendiri ke hantaran ni?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah