Friday, December 4, 2015

Cuba Teka Berapa Harga Bihun Goreng Ini...


Malam semalam tak makan nasi...so pagi ni walau terlewat bangun sebab lalok makan ubat batuk pukul 3.30am perut lapar minta di isi.

Sampai opis pukul 8.30 pagi...tepat-tepat plak tu...fewwww...kalau tak bad record...then pegi food court bawah tu beli la bihun goreng ni...

Bihun goreng + telur goreng+ sediki kacang goreng dan sambal sotong basah...haaaaa....agak-agak korang berapa harga?
jom teka...takde hadiah cuma suka- suki jer ni...ye la...sekarang kan semua benda harga naik...
lepas ni tak tau la apa lagi harga nak naik...lama-lama kita semua menderita dalam negara kita sendiri...


2.50pm
terima kasih pada yang teka...hehehehe...aku bagi jawapan sesiap la ye...korang komen la just nice ke or mahal giler

JAWAPAN = RM8.70


13 comments:

  1. rm10 hengget kot...ke mahal lagi dik???

    ReplyDelete
  2. Ada sotong dan telor mata tu enam hengget kot?

    ReplyDelete
  3. mahalllll gile kak 8.70 .. uish tepi jalan boleh dapat rm4 jee :O

    ReplyDelete
  4. wak baru nak teka rm5.30., kehkeh2

    ReplyDelete
  5. mahalnyaaaa.. dkna teka dalam hati bila tengok gambar tadi dalam RM 4.50 jer.. skali scroll..pergh.. tutup mata ..

    ReplyDelete
  6. harga berpatutan sebab ada sotong basah tu...

    ReplyDelete
  7. hwaaa... hahaha... RM8.70??????????

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah