Thursday, December 17, 2015

Jangan la kacau......

Cuti sekolah tak ke mana- mana...uwan tak sihat...so banyak habiskan masa kat rumah jer...masa beli kelengkapan sekolah Dania minggu lepas belikan jugak Qhaira buku mewarna ni...wahhhh...bukan main excited dia nak mewarna...terus jadi busy je...bila cuit je dia..dia marah...

"angan la ma...acau la..' - jangan la mama..kacau la..

usik lagi...

"api ya..mama....eya lis ni..." - tepi la mama..qhaira tulis ni....

geram je tengok dia....sekarang dah pandai nak bercakap..pot pet..pot pet je...ntah apa yang di bebel..macam mak nenek...


macam bagus je gaya mewarna


siap menyarap tu memang tak tahan


tgok la focus dia tuh


Kecik- kecik dah rajin macam ni nanti dah sekolah jangan malas pulak ye Qhaira....seronok betul tgok dia mewarna ..bukan pandai sangat pun..tapi ok la ada effort...conteng2 je lebih...pas dah conteng tu tanya plak...maa....atik tak ma..read: mama cantik tak mama?

hehehe..comel je...budak kecik buat apa je pun comel kan...

11 comments:

  1. alaaa pandai nyer dia!! bijak..

    eh kak cepat la update psl dinasor discovery tuhhh nak tau harga!

    ReplyDelete
  2. ehehehe mmg comei kak... dh besar mcm aiyan banyak mlt huhuhoi

    ReplyDelete
  3. rajin sungguh anak2 dara tu.. ini anak boy kejap jer hahh pehtu cakap tak nak..

    ReplyDelete
  4. hehe..comel..adam pun dah pandai meniarap sambil lyn benda yg dia suka..mana ntah blaja..kelakar tgk :p

    ReplyDelete
  5. lahaiii..geram jer tengok tangan kecik tu pegang pencil..cute!

    ReplyDelete
  6. Lahai comelnya dia..da pndai mewarna da

    ReplyDelete
  7. Budak2 besar macam ni geram je tengok.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. punya khusyuk dia mewarna.. into it sngt gaya tu ehhe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah