Thursday, December 10, 2015

Rendang Blogger Sedap

Dah settle dah rendang ni...ada sikit tinggal kat umah sewa..aku sorang je makan...kat opis ari tu ada gak yang tumpang sekaki...sesekali pekena lauk rendang ni memang makan bertambah- tambah....eh lupa nak cakap aku beli rendang ni kat rakan blogger Nana, semua gara2 si Falsya up kat blog dia..terus aku komen kat blog Nana..tak sangka dia leh deliver kan....apa lagi...pantas aku order sebab dia cakap boleh cod kat KL Sentral...hamekkk depan opis dia hantar...Thanks Nana....


sekali beli 2 bekas


Memang sedap rendang paru dia...segar dan cukup rasa..tak pedas sangat...tapi yang bahayanya buat makan nasi bertambah....tapi rendang paru punya pasal...aa aku kisah...badan naik kemudian citer la...malas nak fikir...hehehehe...aku kawankan rendang ni ngan nasi putih panas and telur dadar....memamg terbaik la...

Korang kalau nak try rendang paru Nana ni...boleh terjah BLOG NANA. then boleh deal ngan dia...info semua ada kat situ...

9 comments:

  1. assalamualaikum singgah petang http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. kan kak..sedap sgt..falsya pun kawankan rendang paru nie ngan telur dadar..pastu kicap skit..hehe

    ReplyDelete
  3. Wahhh xtahu pulak bole cod..area shah alam die cod x..heheh..terliur nihhh

    ReplyDelete
  4. Mmg sdap..mujur umah kita dkt ,anytime bole pi umh nana

    ReplyDelete
  5. tengok pun tau sedap ni..saya pun suka rendang paru..

    ReplyDelete
  6. Mesti sedap tu kak...siap boleh ambil 2 bekas...

    ReplyDelete
  7. Rendang paru ajekan, SA? Terus cepat-cepat saya nak terjah blog Nana ni sebab dengar ada delivery ^_^

    ReplyDelete
  8. Ri tu ada gak tengok dalam blog Falsya.. menarik bila boleh COD ni.. office u dengan ai xdelah jauh mana.. hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah