Tuesday, December 22, 2015

Lunch Di Tony Romas Mid Valley With Dania

Dah lama nak tunaikan permintaan Dania nak makan Steak...last year kot dah makan kat TG1 Friday's..so last week makan kat Tony Romas plak..suka dan excited dia...senyum lebar sampai ke pipi..seronok tgok dia happy...so tanya dia nak makan apa..dia pilih Lamb so aku pilih New York Strip...dia ni mengikut selera aku lebih ni...bab Lamb memang dia suka dan tak tolak punya but make sure yg bahagian daging bukan yang ada lemak2..tang lemak2 tu dia suh aku makan....

Jom tgok gambar kami kat sini...


Tony Romas sedang mengadakan promosi untuk Season Celebrations so ada la promosi dalam setiap hidangan diorang...


bread ni diorang bagi FOC


Kami pilih Ice Lemon Tea untuk potong lemak yang bakal kami makan nanti


in house sauce TR yang superb ada original, ada honey, ada mild dan hot


Lamb Chop for Dania RM59.90


NY Strip Steak for Mama in Medium Well RM59.90




Kami check in di TR


Leka Dania menikmati Lamb Chop...


Amboi kakak..sampai licin tulang2 tu awak kerjakan...sedap ler tu eh...


total damage RM144.40 pemegang CC Cimb ada 10% diskaun...

Alhamdulillah...TR terbaik...sib baik x amik Lamb Rack..kalau tak sure tak abih....

Kami check out TR dengan puas hati...Dania paling puas hati sebab keinginan dia terlaksana selepas mama janji lama dah....eh...tak habis lagi sessi dating berdua ni....next entry jom tgok perangai dua beranak makan eskrem Jipangi...mama segan nak beli...tapi Dania cakap kalau tak cuba tak tau...so ikutkan aje...

tunggu eh next entry

10 comments:

  1. Blm penah cuba makan kat TR..
    Ramai review sedap tapi tula..
    Mau beratus kot bwk handbag2 kat rumah ni makan..hahahaa

    ReplyDelete
  2. Murah lah bagi julia...untuk anak apa salahnya sekali sekala belanja untuknya makan paling best...sedap yer dania...untung sgt punya mama yang sgt ambil berat...contoh yg baik buat ju nanti bila Qi dah besar nak dating selalu dengan anak...time tu haraplah maknya tetap awet muda hahahhahahha

    ReplyDelete
  3. Kami pun suka TR kak..pilihan wajib Rib Eye steak ! ;)

    ReplyDelete
  4. kalu sedap byr lbh mmg berbaloi2 ;-)

    ReplyDelete
  5. wah..boleh thn gak harga ye..huhu..sekali sekala ok lg la~

    ReplyDelete
  6. Lamb ! Bestnya ! Sha kat sini selalu kempunan nak makan lamb. Jalan paling mudah beli dan perap sendiri. Andu bha kasian Sha T_T

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah atleast dapat tunaikan hajat Dania and spend time together.

    ReplyDelete
  8. makan sini memang cekik darah sikit kan tapi dah tekak meroyan tangan gigil2 pon tetap hulur gak duit...kuikuikui...sesekali dik takpe kalau selalu koyak beg duit...roti dgn butter yg FOC tu sedap kan main...anak2 akak sume suka...comel anak dara ko dik

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah