Wednesday, December 30, 2015

Cosmoderm Set Tea Tree Oil Pilihan Suriaamanda

Mempunyai kulit berminyak memang tidak selesa,sejak itu aku memang banyak cuba pelbagai produk..dengar aje yang baru atau nampak aje yang terbaru sibuk nak cuba..tapi takde kesan yang memuaskan hati pun..sampai la aku ternampak banner iklan kat blog BEN ASHAARI terus la aku klik iklan tu..pas tu aku lengah2 kan lagi beli sampai la adik aku pergi ke perhimpunan kembar se Malaysia tu..dia whatsaap gambar masa dia kat booth Cosmoderm...so aku suruh la dia beli 2 unit pencuci muka Tea Tree Oil. Saja nak cuba..memang tak letakkan harapan tinggi pun sebab aku masih lagi guna sabun muka jenama lain...

Dari sehari ke sehari guna sampai la seminggu aku perasan kulit muka aku dah mula berubah...then teruskan pakai lagi...dan Kali ini setelah 3 minggu lebih aku guna dah nampak perubahan ketara...memang sangat- sangat puas hati...now aku letak kat rumah Seremban satu tube, rumah sewa satu tube dan beli lagi kat Guardian untuk stock sebab ada less kan...Alhamdulillah akhirnya aku jumpa jugak product yang sesuai dengan kulit muka aku...ini bukan nak ampu tau..ini kenyataan...

Jom tengok bukti atau testimoni aku sendiri kat bawah ni


satu set baru aku beli untuk stock akan datang


see teruk kan muka aku...berminyak dan banyak jerawat masa ni....


ni gambar pagi Isnin fresh lepas bersihkan muka...no camera edit ye...tinggal kesan- kesan hitam2 tu je  itupun dah makin pudar


ini gambar terbaru aku kat opis without any makeup...

Sekarang dah selesa sangat- sangat dengan Facial Cleanser,Day/Night Cream Tea Tree Oil dan jugak Tea Tree Oil Anti Blemish X- Presss ni..tona kulit pun dah ok dah...rasa sangat- sangat puas hati...tak perlu nak mekap tebal keluar rumah dan hanya mekap nipis je ke office..bila tiba weekend je aku balik Seremban tanpa sebarang mekap..sebab cela dah hampir hilang kan..tapi tetap amalkan guna pelembap siang dan malam tu..

Sekarang baru 3 minggu lebih penggunaan...harapan aku dengan pemakaian berterusan product Tea Tree Oil Cosmoderm ini dapat menyelesaikan masalah kulit muka aku. jumpa doktor pakar dah sudah..semua dah buat tapi masih takde solution kan..bila dah jumpa penyelesaian yang ekonomi memang aku puas hati...

Korang yang ada masalah kulit muka berminyak dan jerawat boleh la cuba product Cosmoderm ni..boleh beli online dan boleh jugak beli di Farmasi- Farmasi di seluruh Malaysia..

maklumat lanjut sila layari www.cosmoderm.com.my

Selamat mencuba!!!


8 comments:

  1. bagusla produk ni..nampak ketara sikit perubahan dia kak..

    ReplyDelete
  2. Akk pun pakai cosmoderm tea tree oil...suka bau tu :)

    ReplyDelete
  3. memang best guna Tea Tree Oil Facial Cleanser Cosmoderm tu.. rasa bersih je muka.. rasa fresh dan dalam masa sama tak buat kulit muka jd perit or terlalu kering sampai nak senyum pun rasa sakit tepi bibir... hahahahahaa... :)

    Cosmoderm pilihan terbaik utk saya juga...!! yeaaayyy...

    ReplyDelete
  4. Bagus tu k.long.. tp muka sy x sesuai.. dah pernah cuba

    ReplyDelete
  5. eh nampak ok laa dgn along..... serasi nampanye along...

    selamat tahun baru 2016 along...moga tahun 2016 memberi 1001 keberkatan dan rahmat pada kite sekeluarga.....amin

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah dapat membantu. Seronok baca entry dan komen! Kpd mereka yg rasa Cosmoderm tak sesuai dgn kulit mereka, dptkan konsultasi daripada kami di FB, website www.cosmoderm.com.my atau emel. Mungkin ada pencuci Cosmoderm lain yg boleh membantu. Selamat menempuh tahun baru 2016!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah