Wednesday, December 2, 2015

Sarapan Rabu Tanpa Kata- Kata

Dah petang baru tergamak aku up pasal minum pagi....tergamak ke? hehehe...sibuk la korang...entry -entry sebelum ni aku dah schedule awal ...bijak tak? bijak kan?poyos betul....

well pagi tadi bangun subuh sempat masak nasi goreng dengan goreng ayam segera je...dah beberapa hari aku tak makan nasi...badan rasa macam lemah skit...eh..ko ingat ko makan nasi terus badan ko kuat ke SA oiii.....sorry la korang...selera aku tengah meragam...ada masa nak makan bila suap je..terus terbantut...maybe tekak aku belum recover sepenuhnya..


nasi goreng biasa...untuk sarapan dan tengahari...


secawan nescafe tarik...


seharian ni aku pulun buah orange ni....

Kenapa asal tak sihat je tekak meragam...apa yang aku telan jadi pahit...cuma mampu minum air kosong je....jeles tgok diorang ni keluar sana sini makan sedap2....ini asal sebut nama makanan je terus pahit...asal suap makanan je ...pahit....huwaaaa.......nikmat makan dah kena tarik...sampai bila aku tak tau la...

Korang pun macam aku ke...bila tak sihat selera meragam?


9 comments:

  1. Allhamdulillah sis... nimkat Allah tu, bg rasa makan macam Rasulullah saw....

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini SA...semoga cepat sembuh SA....diana pula kalau sakit suka mkn yang bergoreng²....hihi

    ReplyDelete
  3. Kak tekak saya pn masih x sedap. .selera mmg kurang je beberapa hari. GWS kak

    ReplyDelete
  4. Nasik goreng tu memang mengoda cik akak..
    Nescafe tarik..ummm sedap tu kak...

    ReplyDelete
  5. rajinnya SA masak pepagi kan :)

    ReplyDelete
  6. Adat la tu...tp kan nasi goreng kepak ayam tu macam menyelerakan je..

    ReplyDelete
  7. Salam, haha same lah kak...mmg jadi pahit bila xsihat...selera kemain tp telan je, alaa....mcm xbest gitu..hehe get well soon~

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah