Thursday, December 3, 2015

Gathering GPS2015 At Nasi Lemak Tanglin Bukit Aman

Dah lama kami satu department tak gathering macam ni..so hari ni berkumpul la semua orang untuk breakfast department di Nasi Lemak Tanglin yang femes tu...seawal pagi kami semua dah ada kat sana bersarapan bersama bos...makan apa? nama tempat pun Nasi Lemak Tanglin so semua makan nasi lemak la dengan syarat no diet2....boss belanja...hehehe...sure sampai tengahari kenyang...
well tak semua yang dapat join...ada 6 orang yang tak dapat bersama kami tapi takpe la..mana yang ada je dan havoc bila masing- masing buat bising...tak sangka sambil makan kat sini dihiburkan dengan live band tau...first time aku experience sambil makan sambil dengar orang nyanyi...dah rasa macam makan kat kenduri orang kawen je...

Jom tengok gambar kami...gambar ni smeua dari group whatsaap department.


sampai je check in dan pose dulu...


wefie pertama


wefie muhibbah namanya ni


me with Joe and Aernie


sebab Aernie suka latarbelakang pokok tu so bergambar je ngan dia..kebetulan kaler baju sama..


okeh...amik order


semua dah ada...bos hujung sekali


ok boss yang first sebelah kiri...


my portion with Nasi lemak paru and telur goreng


dah habis makan nak checkout kena pose lagi...kali ni ala2 band dari Indonesia...


ala..APC x ready plak...


yeay....cover album menjadi...


yang ni paling win...semua nampak muka...kecuali beberapa orang yg tersembunyi

Seronok bila sesekali gathering berkumpul macam ni...boss aku memang selalu buat makan2 macam ni...kadang2 lunch...masa ni la semua nak berkumpul sebab masing2 sibuk kan...itupun x cukup corum..kalau tak sure lagi ramai...
Alhamdulillah...perut kenyang hati senang...semua girang....dah rupa kanak- kanak ceria jer dah..padahal masing2 dah tua..hehehehe....sampai berjumpa lagi di sesi akan datang ye...for me..berkumpul macam ni bagus..boleh merapatkan silaturrahim...kadang- kadang susah nak jumpa sebab ada yang bisnes trip..ada yng sibuk meeting sepanjang hari..bila berjumpa macam ni macam - macam boleh cerita...baru lah mesraaaaaa....

Nasi lemak Tanglin is all time fav my boss...aku dah beberapa kali makan dan aku bagi 4 bintang....sapa nak cuba boleh ke area Bukit Aman sana....google eh....

8 comments:

  1. Best kan sekali sekala keluar mkn ramai2 cmni :)

    ReplyDelete
  2. seronok2 hehe.. dapat geng sekepala..

    ReplyDelete
  3. dah lama sangat tak pegi sini walhal dekat je pun dengan office

    ReplyDelete
  4. seronok kan gathering camni sambil makan-makan..happening sangat korang yer..:)

    ReplyDelete
  5. dh lama xmkn nasi lemak tanglin nih :)

    ReplyDelete
  6. memang awesome nasi lemak sini, lama dah tak pekena SA :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah