Tuesday, December 15, 2015

Karnival Kembar Se- Malaysia Di MITC Melaka

Last week anak buah aku si kembar join Karnival Kembar Se Malaysia di MITC Melaka. Amboi bukan main lagi diorang kembar2 ni berkumpul untuk masuk Malaysia Book Of Record. Rugi aku tak pi join sama..kalau tak sure dapat rakam detik- detik indah si kembar berjumpa dengan kembar2 yang lain..ada kembar 3 dan 4, Ada yang atuk- atuk kembar seiras dan banyak lagi...

Anak buah aku si adik, kembar ke 2 bad mood plak..tapi si kakak ok...jom tengok serba sedikit gambar diorang kongsi kat whatsaap minggu lepas...






bukan main lebar senyum si kakak..adik moody





Adik maybe pelik ramai yang serupa..siap tanya ibu diorang...eh kenapa ada 2 orang...hahaha..dia tak sedar dia ngan kakak dia pun sama...apapun seronok la diorang kan...ada lagi event macam ni katanya tapi tak tau la bila plak...maybe tahun depan...harap2 diorang dapat join dan adik tak moody lagi kan...

Anak buah aku ni kembar seiras...sebab satu uri...tapi ada la sedikit beza bab bentuk wajah diorang...srang muka bulat dan sorang muka bujur...perangai lebih kurang sama je...banyak akal ni dua2 ni...sorang dapat iras muka ayah..sorang lagi dapat iras muka Ibu...jadilah amik sorang sikit...hehehe...

Tahiah buat organizer event ni dan juga pihak Cosmoderm....

12 comments:

  1. wahh..ada ye event mcm ni..baru tau..

    ReplyDelete
  2. Seronok lah mereka jumpa kembar se Malaysia tu ye SA..
    Akak pun ada anak buah kembar tapi tak seiras..
    Seorang putih ikut kulit ayah.. seorang hitam manis ikut kulit mak..
    Jadi senang sikit nak cam mana satu..

    ReplyDelete
  3. Akak tatau ponnpasal karnival ni...cam best je mesti comel2 je kembar2 ni berkumpul sama2 ^_^

    ReplyDelete
  4. hahaha...comel je si adik tanya 'kenapa ada 2 orang?' hahaha...
    dia tak sedar dia pun muka sama mcm kembar dia...comel je pertanyaan dia...

    ReplyDelete
  5. bestnya.... kalau ada yg kembar 3 ke kembar 4 msti meriah n riuh jd nya

    ReplyDelete
  6. ada jugak event camni ye....seronok dan teruja kalau jumpa manusia kembar...hehehehe

    ReplyDelete
  7. oo.. pernah terbaca kt newspaper.. tp best kan jumpe geng2 kembar gak..

    ReplyDelete
  8. comelnyaa ada karnival khas untuk kembar hehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah