Sunday, December 20, 2015

Followers Hilang 75 orang?


Hi korang..

Blogspot problem ke erk?

Aku perasan follower aku hilang 75 orang..aik..takkan ada yang undur diri dalam dunia blog sampai 75 orang sekali harung? pelik betul ni....blogspot problem lagi ke..weh penat la aku kumpul followers...aku perasan followers aku pun hilang bila terbaca ramai bloggers lain up pasal followers diorang berkurang....pelik ni,..,dengan aku sekali kena ni....ke ada group baru diorang ni....hehehe....
aku harap kekurangan ni semua adalah masalah blogspot...jangan la sebab diorang sengaja leave blog aku ni....ala....aku tau la aku lately ni jarang updat blog...takkan nak unfollow kot....

korang hadapi masalah yang sama?

17 comments:

  1. Sama ! Tapi Nani tak lah hilang sampai puluh2 orang. Takat 9 orang je

    ReplyDelete
  2. Sy pun kehilangan 3 org follower semalam. Sedih tul...

    ReplyDelete
  3. yup problem sis... akak pun sama hilang...

    ReplyDelete
  4. Saya pun terkena hehe...pelik betul ya

    ReplyDelete
  5. sama la kita.. bru jadi 2 hari lepas..seduhh

    ReplyDelete
  6. hmm tak tau pula pasal tu sebab saya pakai wordpress. huhu takde follower.. sedih kan

    ReplyDelete
  7. Sama la.. Mmg blogspot kasi clean blogger tak aktif ni kot..

    ReplyDelete
  8. blogspot lah tu promblem kak... sblum2 ni pnh jgk jadi gini... tp lps tu ok

    ReplyDelete
  9. hye sis,samalah ngan kak lea ni. tekejut tgk folowers berkurang perghhhh...mulalah google sat kot nama blog kak lea naik sbb ada entri2 lama yg panas ke, tapi takda pun huuh

    ReplyDelete
  10. ramai plak up pasal follower hilang nieh ni along...kalo ramai2 kene rasenye problem dari blogspot sendiri nieh....

    ReplyDelete
  11. Sama jugak dengan ai SA.. memang ramai yang kena :(

    ReplyDelete
  12. blog qasehrania pun sama lah..pelik ni..

    aik, blog saya pun mcm kurang jeee..huhu..hari tu mcm byk lg...

    nape ehh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Google buat sesi pembersihan..mana2 akaun yg x aktif diorang delete

      Delete
  13. Nasib la akak tak kene dik...dah la polower secoit kalau hilang gak terpaksa nangis pekup bantal malam2...sabo ye mana tau nanti ok balik

    ReplyDelete
  14. Haah sis, dengarnya google remove follower yg akaunnya bukan dr google akaun hu...tp x perasan bape yg surut :p

    ReplyDelete
  15. aida x perasan hi hi...
    sebab follower pun sejemput aje :)
    maybe la kot sebab semua blogger terkena kekurangan ahli nyer.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah