Tuesday, December 8, 2015

Kuah Rojak Puan Yatt's...

Sapa Puan Yatt ni?

hehehe....rakan sekerja iaitu akak tealady yang dah maju selangkah ke arah businesswoman yang berjaya...Kak Yatt ni memang pandai buat Kuah Rojak...terkejut gak bila dia upload kat FB dia dah jual Kuah Rojak..biasa dia amik tempahan kalau ada order je...Kuah rojak dia memang menjadi pujaan ramai kat Malakoff ni...

So knowing aku yang suka mencuba ni...memang la aku beli...tak mahal pun..sebotol kecik ni RM6 je..aku tak tau la kalau dia ada buat online ke tak..setau dia jual depends on permintaan..nanti aku selidik..korang kalau nak cuba...boleh la order melalui aku...cuma ada postage la...


comel botolnya....


aku belasah makan ngan epal hijau...ehhehehe

Time macam ni mana plak aku nak raba mangga muda or jambu air..or apa je yang boleh dimakan dengan kuah rojak ni..sedap..cukup rasa..cukup pedas..

Menurut Kak Yatt kalau x cukup pedas..ko tumbuk je cili then campur je...uihhhh.....pas tu kan..kalau rajin tumbuk kacaang tanah...gaul ngan kuah rojak..ermmmm dapnyaaaaa.....type ni pun rasa terliur...
buah epal hijau aku dah abih plak....haih kena carik buah gak ni...

5 comments:

  1. suka kuah rojak tp slalu mkn yg MAK BEE

    ReplyDelete
  2. sedapnyeeee..ishhh akak nie kan..nyesal xbeli rojak buah kat pasar malam semalam..

    ReplyDelete
  3. uits.. terliur ai.. nanti ai nak order dari u lah.. apa2hal ai msg u k..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah